2777
2789

دردﺳﺮ ﺳﺮ ﺑﺰن ﭼﺮا اﻧﻘﺪ دﺳﺘﺎت ﺑﻴﺒﻰ ﺳﺮده

ﻋﻴﻦ ﻣﻦ ﻋﻴﻦ ﻣﻦ ﻧﺒﻮدی ﻫﻰ ﺗﻮ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﻴﺰدی ﺿﺮﺑﻪ

ﻫﻰ ﻣﻴﮕﻢ ﻣﻦ ﻣﻴﺮم ﺑﺮﻣﻴﮕﺮدم ﻣﻦ ﺑﺎز ﺳﻤﺘﺶ

ﻋﻘﻠﻤﻢ ﻣﻴﮕﻪ ﻧﻪ وﻟﻰ دﻟﻢ ﻣﻴﮕﻪ زﻧﮓ ﺑﺰن ﺑﺶ

ﺑﻴﺐ ﻣﻦ ﻫﻨﻮز ﭘﺰﺗﻮ ﻣﻴﺪم ﻣﻴﺪوﻧﻰ ﺑﻬﺖ ﺣﺘﻰ ﺟﻮﻧﻤﻮ ﻣﻴﺪم

ﻣﻦ درﺳﺖ ﺟﺎﻳﻰ ﺷﺪ دﻟﻢ ﺗﻨﮓ ﻛﻪ روی ﭘﻴﺮﻫﻨﻢ رژﺗﻮ دﻳﺪم

ﺑﻴﺐ ﭼﻨﺪ وﻗﺘﻪ ﺧﻮاﺑﺘﻮ دﻳﺪم ﺟﺎی ﺗﻮ ﺟﺎی ﺧﺎﻟﻴﺘﻮ دﻳﺪم

ﻫﻨﻮز وﻗﺘﻰ ﻣﻴﺒﻴﻨﺘﺖ دوﺳﺘﺎم ﻫﻤﻪ ﻣﻴﮕﻦ ﺑﻬﻢ ﻛﻪ ﻓﺎﺑﺘﻮ دﻳﺪم

ﻟﺒﺎﺳﻰ ﻛﻪ ﺑﺮات ﮔﺮﻓﺘﻤﻮ ﺑﺒﺮ ﺑﭙﻮش ﻧﮕﻮ ﻧﻪ ﻧﻤﻴﺸﻪ

ﭘﺎﺷﻮ ﺟﻠﻮ آﻳﻨﻪ دوری ﺑﺰن ﻳﻪ ﻧﺎزی ﺑﻜﻦ دﻟﻢ رﻓﺘﻪ ﭘﻴﺸﺖ

ﻫﺮﭼﻰ ﻣﻴﻜﺸﻢ از دﺳﺖ اون از دﺳﺖ ﻏﺮورو ﺑﭽﮕﻴﺸﻪ

اﻳﻦ ﺑﺎر اﮔﻪ دﻋﻮا ﺑﺸﻪ ﺑﻪ ﺟﻔﺖ ﭼﺸﺎت ﻗﺴﻢ ﺣﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ

ﺑﻴﺐ ﻣﻦ ﻫﻨﻮز ﭘﺰﺗﻮ ﻣﻴﺪم ﻣﻴﺪوﻧﻰ ﺑﻬﺖ ﺣﺘﻰ ﺟﻮﻧﻤﻮ ﻣﻴﺪم

ﻣﻦ درﺳﺖ ﺟﺎﻳﻰ ﺷﺪ دﻟﻢ ﺗﻨﮓ ﻛﻪ روی ﭘﻴﺮﻫﻨﻢ رژﺗﻮ دﻳﺪم

ﺑﻴﺐ ﭼﻨﺪ وﻗﺘﻪ ﺧﻮاﺑﺘﻮ دﻳﺪم ﺟﺎی ﺗﻮ ﺟﺎی ﺧﺎﻟﻴﺘﻮ دﻳﺪم

ﻫﻨﻮز وﻗﺘﻰ ﻣﻴﺒﻴﻨﺘﺖ دوﺳﺘﺎم ﻫﻤﻪ ﻣﻴﮕﻦ ﺑﻬﻢ ﻛﻪ ﻓﺎﺑﺘﻮ دﻳﺪم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

به عقلت گوش کن و کسی که برات ارزش نذاشته رو حذف کن

ب مرور ب نبودش عادت میکنی

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید

هر وقت دلت به عقلت غلبه کرد منتظر فاجعه باش 

نگی چرا نگفتی 

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر چیزی نخونید بخودتون تلقین نکنین این اشعار و افکار مخرب چیه آخه دنبالشون میگیرین ک ضعیفتون کنن و بهتون تحمیل بشه

عوضش برین سراغ چیزایی ک روحتون رو محکم و قوی کنه شخصیتتان رو بسازه ازشما یه آدم خوب بسازه ک بتونین رابطمون اونطور ک میخواین پیش ببرین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دلت می‌خواد تماس بگیری ولی مغزت میگه نکن، این یعنی تو بین احساس و منطق درگیری. دستات بی‌حس میشه چون عصبی یا استرس داری. این حس‌هاتو داری چون هنوز بهش وابسته‌ای و دلت برایش تنگه. بحث و دعوا هم بیشتر اوضاع رو بدتر می‌کنه، چون نه حرفت رو می‌فهمه نه تو حالش رو. بهترین کار اینه به خودت زمان بدی تا آروم بشی و هیچی رو زور نکن. فقط یادت باشه که تو داری آسیب می‌بینی و باید اول خودت رو حفظ کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید