2777
2789
عنوان

چرا وقتی خونه تنها میمونم خانوادم فکر بد میکنن😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 36 پست
من الان بچه دارم وقتی برم خونه بابام وبخوان منوتنهابذارن مامانم میگه اگه کسی درزدحواست باشه دروبازنک ...

😂😂چرا مامانا انقدر میخان همه چیز و سفارش کنن 

کاربر آقا لطفا از ارسال درخواست دوستی خودداری کن🙏🤍   

😂😂چرا مامانا انقدر میخان همه چیز و سفارش کنن

وااای تازه هرروزم زنگ میزنه میگه بچه رودعوانکنیا🤣

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا انقدر رک حرف میزنن ترسیدم بگه خود.ارض نکن😑خیلی رک میگن بخدا

الهییی🥲😂

فدا سرت عشقم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
اخه میدونی اینا واقعا فکر بدی راجبم میکنن فکر میکنن پس من دارم با دوست پسری چیزی حرف میزنم یا چیکار ...

آره دقیقا میدونم چی میگی چون خودم همه اینا رو تجربه کردم

باید یه جوری اعتمادشونو جلب کنی حالا خودت بهتر اخلاقشونو می‌دونی 

مثلا اینکه من می‌خوام درس بخونم و نیاز به محیط آروم دارم اگه بیام خونه فامیل یا هر چی تمرکزم به هم می‌ریزه دیگه نمیتونم خوب درس  بخونم یا مثلا فامیل ازم سوال می‌پرسه ذهنم درگیر میشه

معمولا پدر و مادرهای ایرانی با این تنها بودن بچه هاشون تو خونه زیاد حال نمیکنن فکر میکنن بچه شون قراره کار ناشایستی انجام بده پسر و دخترم فرق نداره

آره دقیقا میدونم چی میگی چون خودم همه اینا رو تجربه کردمباید یه جوری اعتمادشونو جلب کنی حالا خودت به ...

اره راست میگی مرسی بازم

باید همین کارو بکنم

باید واقعا از این شهر فرار کنم برم تهران یه نفسی بکشم از دست این خانواده ایرانی

وااای تازه هرروزم زنگ میزنه میگه بچه رودعوانکنیا🤣

این مورد و حق داره . من خودم با خواهرم انقدر دعوا میکنم و بهش حرف میزنم اگه ببینم بچه هاشو دعوا کرده یا زده😂😂

کاربر آقا لطفا از ارسال درخواست دوستی خودداری کن🙏🤍   

این مورد و حق داره . من خودم با خواهرم انقدر دعوا میکنم و بهش حرف میزنم اگه ببینم بچه هاشو دعوا کرده ...

😂😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید