2777
2789
عنوان

میشه ایده برای نذر بدین

200 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها میشه ایده ی نذر ب من بدین ؟

نمک و سیب نذری

غذای نذری

دارو‌ و نان نذری

گوشت به‌ گربه سگ

ارزن ب پرنده ها

اینارو انجام دادم 

میشه ایده جدید بدین ؟🥲

___

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الویه درست کن تو چهار راه ها ب بچه های کار لفمه بدع

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
الویه درست کن تو چهار راه ها ب بچه های کار لفمه بدع

ایده خوبی بود‌ولی فکرنکنم قبول کنن🥲

چون قبلا شیروکیک ابمیوه اینا مامانم داد

میگف مردم میترسیدین ک قبول کنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

ایده خوبی بود‌ولی فکرنکنم قبول کنن🥲چون قبلا شیروکیک ابمیوه اینا مامانم دادمیگف مردم میترسیدین ک قبو ...

مردم؟

ب کودکان کار بده

گل میفروشن اسفند دود میکنن

میگیرن

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

از نظر من بازم میگم از نظر من نذر کردن یجور گرو کشی از خداست . شما هرکاری ک از ته دلت و درحد توانت هست بدون چشم داشت و شرط و شروط انجام بده . خدا خودش برات معجزه می‌کنه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اگه همه‌ی اینا برای یک موضوع بوده و نشده ، شاید اصرار کردنش بهش درست نباشه

اما اگر همینجوری انجام میدی میتونی ب بچه های نیازمند یا بچه های شیرخوارگاه شیرخشک و پوشک اهدا کنی..

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

اگه قرار برآورده بشه با همون یک نذز هم برآورده میشه انقد اصرار نکن

ببین من ی حاجت محالی داشتم 

ترک گناه کردم

رفتم‌پابوس امام رضا

شروع کردم ب نمازخوندن نذر کردن و...

خیلیا گفتن ب حاجتت نمیرسی تلاش بیخود‌نکن

من بازم ناامید نشم بعد ی مدت طولانی بلاخره ب حاجتم رسیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40