2777
2789

هی میگه با این کله ی ذوزنقه ای که داری 

با این گردن درازت مثل فلان چیز میمونی دستات مثل میمونن 

کمرت کجه دندونات فلانه 

منم گفتم کور بودی از اول مگه ندیدی

میگه مردم چقد خوشگلن تو کوچه خیابون بخدا کلافه شدم از دستش تهشم همیشه میگه اگه ول کنی بری قرار نیس کسی جمعت کنه برا یه لقمه نون میمونی😐😐😐😐 پس بی سروصدا بشین و زندگیتو بکنن 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقاص دل شکستنتو میده

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
بیشتر ببینید
وای خدا با چه تاپاله ای زیر یه سقفی! اعصابم خورد شد سر صبی

خیلی بی ادبه همشم خواهراشو با خواهرزاده هاش مثال میزنه ک چه پوستای خوبی دارن خب توهم خرجم کن ک پوستم خوب شه اه اه

چ گوه خوریا بگو شرمنده نمیدونستم برد پیت منو گرفته ببین تو چی بودی ک خاستگاری من اومدی 

بگو نگران نباش لنگ نون کسی نمیمونه ولی تو لنگ کسی ک جمت کنه برا این حرفات تو دهنت نزنه چرا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
بگو اخه گوزو تو خودتو دیدی تو اینهباغ اگر خوبه بخاطر باغبونه که خوبه

خود دیدنش ک بماند مگه منو ندیده از اول😐😐😐 براچی اومد ازدواج کرد!!!

تو هم نذار باهات رابطه داشته باشه😐🤌

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید