2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب به من چرا باید بگه؟ چه کاره ی زندگیشم؟

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
خپاهرشوهرم میگه هر جا میرید باید به من بگید منم میگم خب برادرت باید بگه نه من میخواستم ببینم من مشکل ...

اسی چرا گفتی برادرت باید بگه و تو موضع ضعف هستی؟!

باید میگفتی منو همسرم ترجیح میدیم زندگیمونو خصوصی نگه داریم 

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
من همین مشکلو باهاشون داشتم هرجاااا میرفتن هیچی نمیگفتن دوتام بچه دارن ولی من خبر نمیشدم .خب ادم حس ...

نه عزیزم ببین مسئله اینه که خواهرشوهر من میگه باید بهم بگین منم میگم برادرت باید بگه نه من .والا من که اصلا حوصله ندارم ببینم داداشم کجا میره کجا نمیره

خپاهرشوهرم میگه هر جا میرید باید به من بگید منم میگم خب برادرت باید بگه نه من میخواستم ببینم من مشکل ...

شما باید می‌گفتین برای چی باید رفت و آمدمونو با شما درمیون بزاریم ؟ 

گفتی برادرت باید بگه بیشتر پر توقعش کردی

😂😂😂😂😂

اسی یاد خواهرم افتادم 

اوایل زندگیم بود میگفت تو بلد نیستی خرید کنی من باید با داداشم برم خرید 😐 منم خیلی کم سن بودم گفتم تو مگه کی هستی من بخوام ازت اجازه بگیرم 😂🤦 دیگه شد بار آخرش 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2133743 هر کی تو ناشناسم بیاد چرت و پرت بگه فوحشش میدم 

ناراحت میشم چون همیشه وقتی ناراحتن میان هی مینالن و وقت خوشی و تفریح پنهان کاری میکنن.. اگه هم قبلش بگن ما که نمی‌خوایم باهاش بریم یا بخوریمشون اتفاقا خوشحالم میشیم ولی وقتی بعدا بفهمیم ناراحت می‌شیم..اگه قراره پنهان کنن همه چیز زندگیشونو پنهان کنن حتی غم و غصه و دعواهاشونو..نه فقط شادیاشونو..این طوری دیگه ناراحت نمیشیم.

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.