2777
2789

نه بابا برن با زن و بچه خوش باشن سوغاتی هم‌نیاز نیست 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه سفر زیارتی باشه و ازم خداحافظی نکرده باشه شاید ناراحت بشم

اگه تفریحی باشه نه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

من دو تا داداش دارم اصلا نمیدونم کجا میرن کجا میان سفر میرن میان

حتی آدرس خونه یکیشون رو هم ندارم خونه پدری همدیگرو می‌بینیم 

الهی هرجا میرن با خانواده شون خوش بگذره بهشون شاد باشن کافیه برام 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من همین مشکلو باهاشون داشتم هرجاااا میرفتن هیچی نمیگفتن دوتام بچه دارن ولی من خبر نمیشدم .خب ادم حس بدی میگیره. منم دیگه هرجا رفتم سفر به هیچ عنوان نگفتم مادرمم نذاشتم بگه . امسال خودش گفت ما میخواییم بریم فلان جا گفتم  خوش بگذره و فلان .... درکل برات مهم نباشه. شمام نگو بهشون. 

نه چرا بگه!

یعنی من دارم میرم سفر شوهرم باید بزنگه به چهارتا خواهرشوهرم بگ داریم میریم🥴

ن اونا میگن نه ما والا

چیکار داریم به هم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
با توجه به پروفایلت دیشب از حرص خوابم نبرد

ها 🥲

دقیقا 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
چون دوسدارم خودمو و همسرمم بتونیم تنها بریم مسافرت پس اونام دوسدارن پس ناراحتی نداره

نه ببین این میگه من باید بدونم والا کاری نداره ها فقط میگه در جریان بزارید منو

خپاهرشوهرم میگه هر جا میرید باید به من بگید منم میگم خب برادرت باید بگه نه من میخواستم ببینم من مشکل ...

برادرشم نباید بگه

چرا باید بگه

خودت رو دادی

باید میگفتی گلم ی کارو تصمیم خانوادگیه گفتنش چ لزومی داره

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید