2777
2789
عنوان

خیلی مادر خوبیه واسه بچه اش👌

1679 بازدید | 93 پست

همسرمن از ازدواج قبلش یه دختر هفت ساله داره پیش مادرش هست بچه از یکسالگی بچه طلاق گرفتن شاید ماهی دو بار سه بار در حد نصف روز بیاد پیش ما اما شب برمیگرده پیش مادرش.  انقد این بچه خوب تربیت شده انقد با شعور و با شخصیت و با لولِ انگار نه انگار یه دختر کوچولوی هفت سالست اصلا مامانش بهش یاد نمیده اونجا میری بدجنسی کن فلان کن هرچی بهش میگی میگه چشم خیلی دوسش دارم و خوشحالم که بچم قراره همچین خواهری داشته باشه ❤

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل طلاقشون؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
فرهنگ طلاق داشتنم خیلی خوبه هم شما داری که دیدت مثبته به بچه همسرت هم اون خانوم که بچه درست تربیت کر ...

❤👌

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

شوهرت چه زنه خوبی رو از دست داده

دیگه نشده ادامه بدن.  واسه همسرم زن خوبی نبوده اما واسه بچه اش خیلی مادر خوبیه

چقدر خوب

خداخیر بده مادرشو

البته خودشما هم حتما خانم باشخصیت و باتربیتی هستی که این چیزا به چشمت میاد و بیانش میکنی

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید