2777
2789
عنوان

شوهرم گفت همینجوری هستی ک خدا بهت هیچی نمیدهه

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر فکری بکنه. باید سقطِ بچه رو غیر مستقیم بزنه تو سرش؟ مردا ذاتا بد زبونن..

شما که دستت تو دست یاره جمع نبند 😅 آره خب زبون همسرشون تلخه ولی من گفتم ایشون چرا میخواد خونه به نامش باشه؟

اسی البته یه چیزیم بگم

مطمئن باش اونم به اندازه ی تو از مشکل بچه ناراحته

فقط مردا کلا به جزئیات توجه نمیکنن

دیدی بین خودشون حرف شوخیشون فحشه

وعسه اونا عادیه بیشترشون بی فکر حرف میزنن تو خونواده

تو به دل نگیر

به حکمت خدا ایمان داشته باش

الانم هیچ مسکلی نیست راه حل پزشکی نداشته باشه

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
خیلی تحقیرم میکنه

هیچ کس حق ندارد همسرش را تحقیر کند چه زن چه مرد 

اما بچه نیمی از وجودش از شماست نیمی از همسر شما 

استرس های دوران بارداری هم در بروز بعضی از مشکلات نوزادان نقش دارند پس مشکل فرزندتان مشترک است 

شاید هم منظور همسرتان پول و مادیات بوده نه بچه 

زن یعنی زندگی 

ذلیل بشهولش کنمردا متاسفانه فقط برای نیاز جنسی ازدواج میکننکانون خانواده معنی نمیده

همون نیاز هم اولشه با زنش بعد زده میشن دنبال یکی دیگه ان 

ما خانوم ها نباید به مرد جماعت حساب کنیم 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
شما که دستت تو دست یاره جمع نبند 😅 آره خب زبون همسرشون تلخه ولی من گفتم ایشون چرا میخواد خونه به نا ...

حالا یه پشنهاد داده

چاقو زیر گلوش نذاشته که 

میتونست طور دیگه با لحن دیگه بگه شدنی نیس.

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

میگفتی اگر منظورت دوتا سقط قبلی بوده که وقتی مشکل ژنتیکه از پدر باشه بچه میافته در ضمن خدا میدونسته چه اعجوبه ای هیگستی به اون دوتا لطف کرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

ببین عزیزم بهت حق میدم دلت شکسته ولی دعای خوب براش کن چون دور از جونش هر اتفاقی براش بیفته روی زندگی شما و بچه تون هم تاثیر منفی می‌ذاره

از خدا بخواه سربه راهش کنه 

این بحث خونه به نام کی هم بیخیال شو

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید