2777
2789
عنوان

خیلی مادر خوبیه واسه بچه اش👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 93 پست
قصد داشتما،داستان تو خوندم شدی درس عبرت.

خب کسی نیست بیاد بگیرت براچی سر من خالی میکنی😂😂😂

از شرایط ازدواج معلومه فقط قصدشو داری🤣

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

خب کسی نیست بیاد بگیرت براچی سر من خالی میکنی😂😂😂از شرایط ازدواج معلومه فقط قصدشو داری🤣

اره نیست عزیزم دنبال یه متاهلم مث تو برم سر زندگیش آوار بشم🥹من بودم تایپک میزدم از زمان طلااااقم هیچچچچ پیشنهاد ازدواجی ندارم؟بعدشم من بچم وقتش برسه خوبم ازدواج میکنم شما بپا این یکی هم ولت نکنه که کسی دیگه حاضر نمیشه بگیرتت

دیگه ام منو ریپ بزنی نمیخونم. همینکه چن نفر شناختنت برام کافیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نیست عزیزم دنبال یه متاهلم مث تو برم سر زندگیش آوار بشم🥹من بودم تایپک میزدم از زمان طلااااقم هی ...

تو انقد شل مغز و احمقی که فقط همینجوری بلغور میکنی  شوهر من وقتی دخترش یکساله بوده طلاق گرفته و الان که دخترش هفت سالشه ازدواج کرده ینی ۶ ساله مجرده ما یکساله بطور جدی باهم حرف میزنیم و اشنا شدیم ینی پنج سال از طلاقش گذشته بعد من باهاش اشنا شدم

تو که گوه خوری میکنی و تاپیک های قبلو میخونی چشمای کورتم باز کن اینارو هم بخون

شوهر من فرشته است معجزه است کسی که دین و دنیاش منم حتی اختیار همون بچه!  

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

اره نیست عزیزم دنبال یه متاهلم مث تو برم سر زندگیش آوار بشم🥹من بودم تایپک میزدم از زمان طلااااقم هی ...

شاید تو و امثال تو اطرافیانت و خانوادت اوار میشن رو سر زندگی یه ادم متاهل و زنشو اواره میکنن مرده رو هم مجبور میکنن بره طلاق بگیره بیاد اینو بگیره من همچین لقمه ای نزدم سر سفره پدر مادر بزرگ شدم وجدان و شرف انسانیت چیزی که تو نداری توی من بیداره.