2777
2789
عنوان

خیلی مادر خوبیه واسه بچه اش👌

| مشاهده متن کامل بحث + 2673 بازدید | 93 پست
واقعا همه نامادری ها بدجنس و بد ذات نیستن بچه چی میفهمه از همون اول تو مخش فرو کنی باهاش بد باش بهش ...

خوب عزیزم نمیخوام بگم شما خانم بدی هستید ولی اینم در نظر بگیرید که گفتید این بچه در ماه فقط دو سه بار اونم خیلی کم میاد ومیره، پس شما نمیتونی بگی من نامادری خوبی هستم و اون نامادری که همیشه بچه رو نگه میداره و اذیت میکنه نامادری بدی هست، در عمل معلوم میشه کی خوبه و کی بد، مثل مادر این بچه که واقعا خانم خوبی هستن

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب عزیزم نمیخوام بگم شما خانم بدی هستید ولی اینم در نظر بگیرید که گفتید این بچه در ماه فقط دو سه با ...

ادمی که بخواد بد باشه واسه یکساعتم که میاد میتونه بد باشه دشمنی کنه حسودی کنه.  من خودم میبرمش بیرون واسش خوراکی میخرم عید واسش دوتا لباس خریدم چون معتقدم توی طلاق بیشترین ضربه رو بچها میخورن پدر مادر که هرکسی میره دنبال زندگی خودش

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

خوبه والا

تا همین دیروز تایپک میزدی ننش واسه شوهر من تعیین تکلیف میکنه و هی زنگ میزنه و امر و نهی میکنه و میخواد از حسادت بچه رو بفرسته پیش ماا.. نگرانم بودی که مبادا شوهرت بچه شو بیشتر از تو دوس داشته باشه😐😂کاربرا ریختن سرت حالا اومدی ماله بکشی؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

خوب عزیزم نمیخوام بگم شما خانم بدی هستید ولی اینم در نظر بگیرید که گفتید این بچه در ماه فقط دو سه با ...

تایپک های قبلشو بخونی یا قبلا دیده باشی میفهمی اینا اداشه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

نه والا بخدا ندیدم، عجیبه اینجا دیگه به کی میشه اعتماد کرد

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

خوندم واقعا که چقدر نفرت انگیز، بخاطر پول دندون که وظیفه ی پدرش بوده خانم دستور صادر کردن نفقه ی ماهای بعد رو نده، من از اول همین تاپیک شک کردم ولی نرفتم تاپیکاش رو بخونم، چه با افتخار هم میگفت همسرم نه اولویتش بچه است نه پدر و مادر، فقط من، اخر سر هم اونا، این هم دروئی واقعا مجبوری تاپیک بزنی، من چقدر بخاطر پستی که گذاشتم عذاب وجدان گرفتم بخدا، ممنون که گفتید

خوندم واقعا که چقدر نفرت انگیز، بخاطر پول دندون که وظیفه ی پدرش بوده خانم دستور صادر کردن نفقه ی ماه ...

عزیزم..اون یکیش بودتازه،آخه دیگه تو نی نی سایت بین این همه غریبه وقتی یکی هی بیاد با این حالت از خودش تعریف کنه تابلوئه..هر بار یجا حواسش نیست خودشو نشون میده بعدش ده تا تایپک میزنه جمع شون کنه 

دلم واسه بچه میسوزه وگرنه واقعا برام مهم نیست یه کاربر رندوم چیکار میکنه، امیدوارم حال دل همه و استارتر هم خوب بشه و آرامش قلبی خدا بهش بده

عزیزم..اون یکیش بودتازه،آخه دیگه تو نی نی سایت بین این همه غریبه وقتی یکی هی بیاد با این حالت از خود ...

والا بخدا منم برام مهم نبود، اصلا هم ایشون رو نمیشناختم، همینجوری نظر دادم و اصلا هم تاپیک هاشون رو نخوندم ولی درست نیست با احساسات کاربرا بازی کرد، من صبح کلی ناراحت بودم که این نظر رو دادم بخدا اگه تاپیکاشون رو ندیده بودم نمیدونم تا کی باید عذاب وجدان رو با خودم حمل میکردم، وگرنه عزیزم با اون جمله اخر که گفتید انشالله حال دل هممون واستارتر خوب بشه بشدت موافقم، ما که کاری به زندگی کاربرای سایت نداریم صرفا فقط نظر میدیم و میریم ولی تاپیک دروغ یجوریه

خوبه والاتا همین دیروز تایپک میزدی ننش واسه شوهر من تعیین تکلیف میکنه و هی زنگ میزنه و امر و نهی میک ...

من فکر میکنم این کاربر همه تاپیکای سریالیش از بیخ و بن دروغه 

قشنگ معلومه یه دختر نوجوون داره قصه میبافه 

تعجبم از کاربرای ساده چجوری باورش میکنن

من فکر میکنم این کاربر همه تاپیکای سریالیش از بیخ و بن دروغه قشنگ معلومه یه دختر نوجوون داره قصه میب ...

در مورد دروع بودنش نمیتونم حرفی بزنم میترسم راستش،یوقت گردن خودمو بسته نکنم، ولی خیلی از تایپکاش مدتیه حالت پز دادن شده،تابلو ام هست برا یه عده خاصه!

در مورد دروع بودنش نمیتونم حرفی بزنم میترسم راستش،یوقت گردن خودمو بسته نکنم، ولی خیلی از تایپکاش مدت ...

والا من چند ساله تو سایت از این مدل تاپیکای سریالی زیاد دیدم که همشم دروغ از آب درومده 

اینم حرفای ضد و نقیض زیاد داره

یادته؟میگفت چه خبره باباش ماهی ۵ میلیون میدهالان نقاب زده

۲۸۰۰ نفقه اش رو میگی؟

آره متوجه اداهاش و خودشیرینی ها هستم