2777
2789
عنوان

خیلی مادر خوبیه واسه بچه اش👌

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 93 پست
چقدر خوبخداخیر بده مادرشوالبته خودشما هم حتما خانم باشخصیت و باتربیتی هستی که این چیزا به چشمت میاد ...

اره دوست دارم بچمو این جوری تربیت کنم

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش ماهم بچه هامون رو بافرهنگ بار بیاریم

خیلی مهمه

نباید به بچه ها بد ذاتی یاد بدیم

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

آفرین ب این مامان .خانما جدا میشن وارد ی بحران جدید میشن و ب

درست تربیت کردن بچه نشون دهنده آگاهی و دانایی اون خانمه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
خیلی مهمهنباید به بچه ها بد ذاتی یاد بدیم

کاری ک اکثر ما خانما بلد نیستیم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
آفرین ب این مامان .خانما جدا میشن وارد ی بحران جدید میشن و بدرست تربیت کردن بچه نشون دهنده آگاهی و د ...

اره بابا رو دشمن خونی اون بچه میدونن

این خانم نه تنها بهش یاد میده با بابات مهربون باش با تربیت باش هرچی گفتن گوش کن بلکه در مورد منم مطمئنم بهش گفته با ادب باشی گوش بدی بحرفش کار بد نکنی دست به جایی نکنی فضولی نکنی

اره بابا رو دشمن خونی اون بچه میدونناین خانم نه تنها بهش یاد میده با بابات مهربون باش با تربیت باش ه ...

آفرین بهش

یاد بگیریم اول ب بچه هامون یاد بدیم آدم باشن

کلا الان ک فکر میکنم کینه و بدی رو ب بچه ها یاد ندیم بهتره

چیه این بده اون بدذاته اونو محل نزار

بیشتر ببینید
آفرین بهشیاد بگیریم اول ب بچه هامون یاد بدیم آدم باشنکلا الان ک فکر میکنم کینه و بدی رو ب بچه ها یاد ...

واقعا همه نامادری ها بدجنس و بد ذات نیستن بچه چی میفهمه از همون اول تو مخش فرو کنی باهاش بد باش بهش محل نذار کم کم بذر کینه کاشته میشه تلتبار میشه

مگه تو همین اینستا و خبرا کم دیدیم نامادری بچه شوهر رو شکنجه کرده کشته

این داستان ها بنظرم بخاطر خودخواهی و نادونی بزرگترها بوجود میاد وگرنه بچه گناهی نداره

دیگه هر کی همسرش طلاق گرفته باید فرهنگشو داشته باشه؛الان نصف ایران مطلقن

مواظب باش عزیزم خیلی وقتا خیلی چیزا به ادم نزدیکه