2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خودش. ایشون خودش شخصیت داره. دلیلی نداره واسه ساده ترین چیز که مدل مو هست بخواد به ساز شوهرش برقص ...

از نظر شماها شوهر فقط باید جون بکنه و پول خرج خانم بکنه

اگه قرار بود همه چی طبق نظر خودش باشه چرا ازدواج کرده؟

زندگی زناشویی میدونی چیه؟

اونوقت خود شماها هزارتا ایراد از تیپ و قیافه مردها میگیرین

از نظر شماها شوهر فقط باید جون بکنه و پول خرج خانم بکنهاگه قرار بود همه چی طبق نظر خودش باشه چرا ازد ...

دوتا آدم قبل از ازدواج باید به این شعور رسیده باشن که به سلیقه هم احترام بذارن. شما معنی ازدواجو نفهمیدی که عین خمیر بازی خودتونو میذارید در اختیار همسراتون. اتفاقا مردا زنی که نظر و عقیده شخصی خودشو داره و مستقله میپسندن. خیلی از اوناییم که میلغزن و خیانت میکنن میرن سمت خانومایی که شخصیت مستقلی دارن و واسه هر چیز کوچیکی به ساز بقیه نمیرقصن

به خودش. ایشون خودش شخصیت داره. دلیلی نداره واسه ساده ترین چیز که مدل مو هست بخواد به ساز شوهرش برقص ...

افرین 👏 👏 👏 👏 👏  اینجا فکر میکنن ازدواج کنی مثل شی میشی مال یه آدم دیگه پس شخصیت خود آدم چی میشه. ازدواج تشکیل خانواده ست نه بشی اسباب بازی شوهرت 

افرین 👏 👏 👏 👏 👏 اینجا فکر میکنن ازدواج کنی مثل شی میشی مال یه آدم دیگه پس شخصیت خود آدم چی میش ...

باز صد رحمت به اسباب بازی. اسباب بازی خودش یه شکل و فرمی داره. اینا زنو مثل خمیر بازی فرض میکنن که شوهر هرجور بخواد شکلش بده. اینکه واسه ظاهر خودتم نتونی تصمیم بگیری بردگیه نه ازدواج. بعضیا معنی ازدواج رو نفهمیدن واقعا