2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد موهامو كوتاه كنه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 32 پست

مگ بلده؟.

بلد نیس نده دستش یباره گند میزنه تو موهات

مدل پسرونه بزنی خ طول میکشه بلند بشه همین خوبه

بهش بگو فضول موها منم هستی 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوتا آدم قبل از ازدواج باید به این شعور رسیده باشن که به سلیقه هم احترام بذارن. شما معنی ازدواجو نفه ...

دقیقا. شوهرم میگه چرا اینجوری گفتم من دوست ندارم ..من منم .همینی که هستم .گفتم مگه ندیدی یکی ومیگرفتی عروسک دستت بود نه من ..نه شوهرم هیچکس دیگه ای اینی که هستم ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دوتا آدم قبل از ازدواج باید به این شعور رسیده باشن که به سلیقه هم احترام بذارن. شما معنی ازدواجو نفه ...

پس چرا از تیپ و قیافه و کچلی و شکم بزرگ شوهرهاتون همیشه شکایت دارین

فقط زن ها باید مستقل باشن؟مردها ادم نیستن؟

والا من نمیدونم این چه سایتیه تا یه خانم میگه شوهرم بهم گفت تو همه میگن برو طلاق بگیر طلاق بگیر

ولی امان از وقتی یه مرد بگه زنم فلان کار کرد همه میگن دلش خواست به توچه و ...

زندگی مشترک یعنی احترام به سلیقه همدیگه

خب شوهرش از این قیافه خوشش نیومده

همین کارهارو می کنید که مردها میرن یکی رو پیدا می کنن که قیافش بپسندن

دقیقا. شوهرم میگه چرا اینجوری گفتم من دوست ندارم ..من منم .همینی که هستم .گفتم مگه ندیدی یکی ومیگرفت ...

یه ویدیو تو اینستا دیدم دختره دهه هشتادی بود. آرایشگر بهش گفت پارتنرت دوست داره این رنگو؟ دختره گفت من این رنگو انتخاب کردم امیدوارم اونم دوستش داشته باشه.

آرایشگر گفت خانوادت دعوات نمیکنن این رنگی کنی موهاتو؟ گفت دیگه به سنی رسیدم که خودم استایلمو انتخاب کنم. کیف کردم این همه اهمیت به خودش و استقلالشو دیدم. کامنتاهم خوندن داشت. همه کیف کرده بودن

پس چرا از تیپ و قیافه و کچلی و شکم بزرگ شوهرهاتون همیشه شکایت دارینفقط زن ها باید مستقل باشن؟مردها ا ...

از نوع پیامتون طرز تفکرتون مشخص شد. شما برو مثل خمیر بازی تو دستای شوهرت باش تا شکلت بده. در نهایت زندگی شما رو میبینیم زندگی خانومای مستقل هم میبینیم.

و من الله توفیق✋️

از نوع پیامتون طرز تفکرتون مشخص شد. شما برو مثل خمیر بازی تو دستای شوهرت باش تا شکلت بده. در نهایت ز ...

چشم بعضی ها کور

۱۵سال زندگی موفق و خوبی داشتم و زندگیمون از منفی چهارصد میلیون کشیدیم بالا و هر دو تحصیلاتمون کامل کردیم و خداروشکر از زندگیم راضیم

شما به فکر خودت باش

یه ویدیو تو اینستا دیدم دختره دهه هشتادی بود. آرایشگر بهش گفت پارتنرت دوست داره این رنگو؟ دختره گفت ...

اینستا مینستا ندارم ..ولی خب حتی به پسرمم یاددادم گقتم هرچی وکه دوست نداری .نگیربگو ممنون نمیخوام ..یاددادم گفتم اولین کسی که الویت داره خودتی ..مهم خودتی ..کسی ازت خوشت نیومدبه درک ...ازچیزی که داری گفت این چیه بگو مهم نیست تودوست نداری من که دارم برای تونخریدم .که وخیلی چیزای دیگه.

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
چشم بعضی ها کور۱۵سال زندگی موفق و خوبی داشتم و زندگیمون از منفی چهارصد میلیون کشیدیم بالا و هر دو تح ...

اولا ادب داشته باش و شخصیت خودتو نریز بیرون.

دوما اونم لابد منم تاپیک زدم رابطه ام با شوهرم سرد شده🙃

چشم نخوره زندگی موفقتون خانوم🩷🌸

ممنون ازانرژی خوبی که بهم دادین

مادر آگاه داشتن نعمت بزرگیه. واقعا خداروشکر که فرزندتون مادر آگاهی مثل شما داره که بهش یاد میده اول از همه ارزش خودشو بدونه. بهترینها نصیب خودتون و خانوادتون بشه🩷🌸