2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فارکس یا کریپتو

کریپتو .بازار کریپتو امروز افتضاح ر.....د جدای از من خیلی از حرفه ای ها هم ضرر کردن .یکی بود دویست میلیون ضرر کرده بود خدا به دادش برسه من فقط نمیدونم گوشواره رو چطور به خانوادم بگم

لوریج چند وارد شدی روی چه ارزی معامله گرفتی

ارزش اوردینالز بود .دراصل قضیه این هست من میخواستم۵واردشم به خاطر باگ صرافی رو ده وارد معامله شدم من تنظیم کردم رو ۵و به من ۵رو نشون داد بعد باز شدن معامله دیدم ده باز کرده و بعدناچارا تتر اضافه کردم به معامله هی  تتر اضافه کردم تا این که وضع شد این .باید همون اول میبینم .همون اول

مرسی عزیزم. اینا رو از کجا یاد گرفتی اگر دوره خوبی می شناسی لطفا بهم معرفی می کنی؟

دکتر پاشا کانالس اسمش هست ارز دیجیتال تو یوتیوبم هست دوره مخصوص پولی هم داره تو تلگرام 

چند روز دیگه الکی اینور اونور رو بگرد بگو نیست چرا ،، یا اتاقت رو امروز جارو بکش پس فردا جارو رو خال ...

وای خدا بهت عمر بده فکرات چقدر خوبن اگه بتونم درست عملی کنم ممکنه باور کنن