2777
2789
عنوان

تعبیرخواب بیاین لطفا ضروریه

109 بازدید | 21 پست

سلام

من یکی ازعزیزاموتقریبامدت نزدیکی میشه که ازدست دادم هنوبه ۴۰نرسیده بودش خواب یکی دیگه ازبستگان مرده رودیدم که باهاش صحبت میکردم ومادرش هم که فوت شده بهش زنگ زدش بیا کجایی گفت نیمتونم بیام یکی دیگه میخوادبمیره واستم اون بمیره بعدش میام ودندونهام شروع کرد به ریختن.

الان ازاون خواب دقیقا یکماهه گذشته وچندشبه پیش دوباره خواب دیدم 

خواب دیدم همین عزیزم که به تازگی فوت شده به خوابم اومدش وگفت همسرم میخوادبمیره گفتم نه تویکاری بکن بخدانزدیکی بگوبچه هاش تنهامیمونن نمیره گفت نه دیگه خدابیامرز میشه و‌.... نگرانم اگرکشی سرددمیاره بگه

خواب دیدم همین عزیزم که به تازگی فوت شده به خوابم اومدش وگفت همسرم میخوادبمیره گفتم نه تویکاری بکن ب ...

اینم بگم یسری مشکلات بین ماوهمسرایشون به تازگی پیش اومده که مقصرخودشون هستن نمیدونم برم یه خبربگیرم ازشون یانه بشینم سرجام به پدرومادرم توهین کردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افتادن دندون فوت شدن یکی از نزدیکانه

عزیزم من توخواب دیدم شوهرم ویه زن دیگه درحال رقصن تعبیرش چیه

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
افتادن دندون فوت شدن یکی از نزدیکانه

اره اینومیدونم الان ترسم اینه همسرایشون بمیره اتفاقی براشون بیفته میگن شماجوشش دادین شمادقش دادین بخدامقصرهمه قضیه هایی که پیش اومده هم خودشون هستن البته منظورم ازشماپدرومادرم استن من کله این وسط هیچکارم

افتادن دندانهای جلو قطع ارتباط با اقوام درجه یک هست دندان کناریها اقوام درجه دو و دندانهای اخری یا ک ...

شایدنصفی ازدندونهام ریختش والانم باچندتاازافراددرجه دوفامیل قطع ارتباط کردیم سریه سری مسائل.

افتادن دندانهای جلو قطع ارتباط با اقوام درجه یک هست دندان کناریها اقوام درجه دو و دندانهای اخری یا ک ...

خب خوابی که این چندشبه پیش دیدم چی بنظرتون که مردا گفت همسرم میخوادبمیره

اره اینومیدونم الان ترسم اینه همسرایشون بمیره اتفاقی براشون بیفته میگن شماجوشش دادین شمادقش دادین بخ ...

چند تا از اقوام خیلی نزدیکمون چندسالی مارو خیلی عذاب دادن انقدر تهمت و حرف و حدیث برامون زدن که ناراحتی اعصاب و هزار تا درد و مرض گرفتیم ولی همچنان معتقدن که هیچ تقصیری نداشتن و تقصیر خودمون بوده هرچی شده. خداروشکر الان به روز بدی افتادن و میگن داره یکم از تقاصشو پس میده ولی من حلال نکردم و نمیکنم به خدا گفتم روزی که از این حرفها و اعمال بیشتزین زجر رو کشوندی ازش میبخشم. خدا خودش توی قرآن فرمودن این دنیا آزمایش و امتحانه و نتیجه اعمال برای قیامت میمونه

شما هم اگر مقصر نبودی صبر کن تا قیامت خدا قضاوت میکنه

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
اره اینومیدونم الان ترسم اینه همسرایشون بمیره اتفاقی براشون بیفته میگن شماجوشش دادین شمادقش دادین بخ ...

فکر نکن بهش جذبش میکنی میگن یه خوابو تعریف کنی بی اثر میشه 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم نیز؛

چند تا از اقوام خیلی نزدیکمون چندسالی مارو خیلی عذاب دادن انقدر تهمت و حرف و حدیث برامون زدن که نارا ...

من که کلا این وسط هیچکاره ام نه حرفی زدم نه حرفی بردم به پدرومادرم توهین کردن بامن سرسنگین شدن یکیشون پیش شوهرم گلایه کرده واینا شوهرمم گفته حق باخانواده زنمه ولی بی ادبی کردن هرچندشوهرمم خوب جوابشون روداده کلا بدم اومده ازشون دوست ندارم دیگه ببینمشون چون درهرشرایطی هرشرایطی احترامشون روداشتم