2777
2789
عنوان

سلبریتی هایی که حقشون نبود زیر خاک باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 45 پست

علی  صالحی  و حمیده خیر آبادی  

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرتضی پاشایی..

دقیقا میخواستم اونم بگم ... خیلی بد فوت شد ...خدابیامرزتشون

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
باز آقای پور مخبر سنی داشتن روحشون شاد آقای جوهر چی ،عارف لرستانی و ماهچهره خليلي و خيلی جوون دی ...

آره ولی یه گوله نمک بود 🥲 محال بود یه نقش ازش ببینی و از اون نقش خوشت نیاد... خیلیه که با اون سنش نقش های خوب و با دیالوگای زیاد میگرفت و میتونست همشو حفظ کنه و به خوبی اجرا کنه 🥲 خدا همشونو بیامرزه

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
هعی برار

کیه؟ از خارجی ها که بخوام بگم مایکل جکسونم هست 🥲

بیشتر ببینید
آره ولی یه گوله نمک بود 🥲 محال بود یه نقش ازش ببینی و از اون نقش خوشت نیاد... خیلیه که با اون سنش ن ...

درسته 

خاله قزی هم همینطور  اونم خیلی شیرین و مهربان بود

روحشون شاد 

💪💪💪💪 

درسته خاله قزی هم همینطور اونم خیلی شیرین و مهربان بودروحشون شاد

وای خوب شد گفتی 😢 چقدر ترکیب ایشون و علی صادقی و احمد پور مخبر قشنگه ... این ترکیب برگه برنده سریالای طنز دهه ۸۰ بود ...

بیشتر ببینید

آخ خیلیا 

ارشا اقدسی 

علی انصاریان

آزاده نامداری 

ماهچهره خلیلی 

فکورصبور 

عسل بدیعی

رضا داود نژاد 

فتحعلی اویسی

سیروس گرجستانی 

حسام محمودی 

آتیلا پسیانی 

شهرام عبدلی 

حسن جوهرچی 

علی طباطبایی 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️