2777
2789
عنوان

سلبریتی هایی که حقشون نبود زیر خاک باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 45 پست
واییییی بنظرم هیچکدوم از خواننده های الانه امریکا ب گرد پای مایکل نمیرسن

بیخود نیست بهش میگفت پادشاه پاپ دنیا ..‌‌. بزرگترین مراسم تدفین رو براش گرفتن ...بهترین رقص بهترین اجرا بهترین صدا بهترین موسیقی و بهترین لباس مال خودشه ...

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخ خیلیا ارشا اقدسی علی انصاریانآزاده نامداری ماهچهره خلیلی فکورصبور عسل بدیعیرضا داود نژاد فتحعلی ا ...

علی انصاریان و سیروس گرجستانی ... 😢😢😢

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
به منم بگو..شایعه زیاد شنیدم ..تهش نفهمیدم

یوتیوب سرچ کن 

من کامل ندیدم سر قضیه اسمش یادم نیست پرونده خیلی معروفی هم بود 

پرونده تجاوز سلب های معروف وای💔

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

ولی قاتلش..اون باید میمیرد

قاتلش که پزشک خودش بود انگاره ... تهشم قضیه رو ماست مالی کردن ... دولت چشم نداشت ببینه یه سیاه پوست تونسته انقدر محبوب بشه ... یه مستند هم دزست کردن ازش زمانی که زنده بود چند تا پسر بچه میگن اون به ما تجاوز کرده بعد از فوتش هم میان تکذیبش میکنن و میگن تحت فشار بودیم ...

بیشتر ببینید

نا گفته نماند بقیه خاطرات شیرین کودکیمون هم با فوت عروسک گردان کلاه قرمزی نابود شد ... 🥲 چه روزای خوبی بود عید های دهه ۹۰ که کلاه قرمزی و آقای مجری بهمون درس زندگی میدادن ...

بیشتر ببینید
قاتلش که پزشک خودش بود انگاره ... تهشم قضیه رو ماست مالی کردن ... دولت چشم نداشت ببینه یه سیاه پوست ...

نه قاتلش بیانسه بود..بزن تو گوگل اگه غلط نکنم ..بیانسه و جی زی اونو به مراسم دعوت میکنن نه تنها اونو بلکه چندین خواننده معروف امریکایی و بهشون تجاوز میکنن یسریا زنده میمونن یسریا هم مثل مایکل میمیرن و همه خبر داشتن حتی پلیس ولی کسی جرئت شکایت نداشت و حتی ادل هم میترسید .. پلیس هم مدرک گیر نیورد ی مدت بعد ی تاجر مامو مخفی استخدام کرد و ازشون مدرک گیر اورد حتی یه بار سلنا و بیلی خواستن برن مهمونی و ولی جاستبن جلوشونو گرفت

نه قاتلش بیانسه بود..بزن تو گوگل اگه غلط نکنم ..بیانسه و جی زی اونو به مراسم دعوت میکنن نه تنها اونو ...

نه بابا اینا شایعه ست برا ویو ... اصلش اینه او در اواسط سال ۲۰۰۹ بر اثر تزریق بیش از حد داروی قوی بی‌هوشی توسط دکترش، در سن ۵۰ سالگی درگذشت ‌‌‌... دکترشم دیدم گرفتن و حبس ابد خورده

بیشتر ببینید