2777
2789
عنوان

خوارم میگه تو هم مثل خودشون امشب رفتار کن یه قابلمه بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 67 پست
تا وقتی یاد نگیری چطوری احترام خودت رو حفظ کنی همینطوری مرز هات رو رد میکنن ، اینکه قابلمه غذا رو خا ...

شما بودی اون لحظه چی میگفتی چه رفتاری نشون میدادی ،،من اصلا بلد نیستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا وقتی یاد نگیری چطوری احترام خودت رو حفظ کنی همینطوری مرز هات رو رد میکنن ، اینکه قابلمه غذا رو خا ...

این اولین متنی بود که کاملا بدردم خورد ،،دقیقا خودم مقصرم فقط میخوام یاد بگیرم به موقع عکس العمل نشون بدم،،بلد نیستم،،خیلی از حاشیه بدم میاد بخاطر همون سعی کردم با چیزی کار نداشته باشم

شما بودی اون لحظه چی میگفتی چه رفتاری نشون میدادی ،،من اصلا بلد نیستم

میگفتم فلانی جون بده من برات بکشم و از توی قابلمه ای که کشیده بود برمیداشتم و می‌ذاشتم توی قابلمه خودم 

امکان نداشت اعتراض کنه میدید و میفهمید و ساکت میشد 

ولی اگر خیلی رو داده بودی در حدی که اعتراض کنه میگفتم این غذا برای فردای خودمونه همین مقدار رو برنامه داشتم براتون بذارم 

اگر هم وقتی بهش میگفتم ملاقه رو بده انقدر پررو بود که نمی‌داد می‌گفت نه خودم میکشم زحمت نکش فلان ،  میگفتم پس سهم غذای فردای ما رو هم بکش از همین قراره بخوریم اگر کم می‌ریخت ظرف ها رو برعکس میدادم دستش اونی که کم ریخته رو میدادم به خودش اصلا نباید اجازه بدی تعجب میکنم واقعا نمیخوای بدی و راضی نیستی یعنی لقمه حروم بردن خونه شون به گناه هم افتادن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
این اولین متنی بود که کاملا بدردم خورد ،،دقیقا خودم مقصرم فقط میخوام یاد بگیرم به موقع عکس العمل نشو ...

چند تا توصیه 

پادکست های روان شناسی گوش بده و در مورد طرحواره ها اطلاعات به دست بیار 

کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون 

اگر نتونستی خودت مسأله رو برای خودت حل کنی تراپی برو 

اینکه از تنش ایجاد شدن می‌ترسی میخوای همه رو راضی نگه داری مرز بندی نمیتونی داشته باشی اینا همش از ضمیر ناخودآگاهت میاد یا باید با اطلاعات صحیح و مطالعه جایگزین سالم به مغزت بدی یا باید تراپی انجام بدی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید