2777
2789
عنوان

امشب تولد شوهرم بود ولی من

10862 بازدید | 206 پست

فقد تبریک خشک و خالی گفتم 

چن سالع حتی یبارم منو سوپرایز نکرده 

حتی شده تولدم یادش نبوده 

بعد انتظار داره من سوپرایزش کن 

با اینک خودش مرد میتونست یه شاخه گل بگیره برام ب اونم راضی بودم اما نگرفته 

امشب عصبانی و تخس بود 

معلوم بود بخاطر اینک من برام مهم نبود امشب تولدشع 

شامم درست نکرده بودم 

چون شب تولدم اشکمو در اورده 

بنظرتون حق دارم

کاملا حق داشتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار خوبی کردی نمیدونم چرا دل منم خنک شد

تا باشه بفهمه عن خاصی نیست و هرکنشی واکنشی داره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

حق که بله ولی کاش بخاطر دل خودت و یاد دادن به اون هم که شده حداقل ی شام ساده و ی گل میگرفتی ....وبهش یاد میدادی کینه ای. تلافی بودن خط قرمز رابطتونه.....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

منم سالهاست که شب تولدش براش کاری انجام نمیدم یادمه تازه عروس بودم براش تولد گرفتم یک جنگ درست حسابی انداخت و ناراحت بود همون شد که پشت دستمو داغ کردم کاری براش نکنم لیاقت محبت و احترام نداره 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

من همون تبریک رو هم نمیگم چون اصلا تاریخ تولد منو نمیدونه  حق با توعه اما زیاد کشش نده یه کادو بگیر بده بهش بعد ایشالا سال دیگه جبران میکنه برات

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...