2777
2789
عنوان

خوارم میگه تو هم مثل خودشون امشب رفتار کن یه قابلمه بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داشتن برنج می‌کشیدن مهمون زیاد داشتم حواسم کلا پرت مهمونا بود کارای دیگه میکردم ،،من میخواستم خودم ب ...

عیب نداره عزیزم فکر کن نذری بوده تموم شد و رفت. ولی جان من تو جبران نکن بذار باکلاس باشی همیشه 

وای مگه میشه:/

بعضیا رسم که نه یجور عادت دارن

مام غذای بعد مهمونی اضافه میاد میرییزیم تو یبار مصرف میدیدم ببرن اوناهم همینجور حالا به اندازه یه سحری ناهاری

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منی

اضافه چیه ،مگه رستورانه خب غذا دست نخورده تو دیس و قابلمه اسمش غذای اضافه نیسخب میزبان فردا گرم‌میکن ...

دقیقا خدا شاهده برای خودم ته دیگ موندم منم از حرصم برای شوهرم غذا درست نکردم

بله گلم نوشتم کارشون ناپسند بود عزیز دل

قربونت 😘

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
نه تو روابط خانوادگی صمیمی این حرف ها نیست شاید شما انجام ندین طرف ما مرسومه گلم

اره ما اصلا نداریم همچین چیزی 

نمیدونم والله

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

خیلی پررو بودن ولی شما شان خودت رو پایین نیار کارشونو تکرار نکن

خب ما هم اگه غذا خیلی اضافه بیاد میدیم مهمون ولی اینکه مهمون بدون اجازه میزبان خودش یه قابلمه پر کنه ببره خیلی زشته

تازه هیچی هم برا خود میزبان نذارن!

حالا خواهر من این مدلیه،هرجا دعوت بشه اگر خیلی لطف کنه موقع دعوت کردن نگه کمی اضافی بزارید برا ناهار شوهر و بچه هام،حتما تا رسید قبل سفره باز کردن میگه اصلا هم نگاه نمیکنه ببینه غذا اصلا اضافه میخواد بمونه یانه!!

با اینکه خواهرمه ولی نمیتونم حرف حقوق نگم،یک گدا صفت به تمام معناست،از نداری هم نیست کاراش، فقط همینکه گفتم گدا صفته،چیزی کم داشته باشه نمیره بخره همیشه از این و اون میگیره،دیروز به من می‌گفت بده پسرت سفره یکبار مصرف برام بیاره ،گفتم ندارم،من پسرمو تنها تا سر کوچه نمیفرستم حالا بفرستم ۳تا خیابون اونورتر 

شوهرش با برادراش باهم تو کار ساخت و سازن،بخوان کل زندگی ما رو میخرن ولی دوست دارن گداوار زندگی کنن،همیشه خواهرم میناله نداریم

وای بگذر بنظرم حتما خوشمزه بوده بردن چشمت دیگه دنبالش نباشه باز میپزی میخوری دیگه

اصلا بحث غذا نیست بحث پرو بودنشون، من غذا زیاد درست کردم ۱۰ تا خیرات بدم همسایه هام

تا وقتی یاد نگیری چطوری احترام خودت رو حفظ کنی همینطوری مرز هات رو رد میکنن ، اینکه قابلمه غذا رو خالی کردن یعنی توی جاهای دیگه انقدر منفعل و بدون مرز و احتمالا مهرطلب رفتار کردی و واکنش درستی نداشتی که الان این رفتار رو کردن الان بیای شبیه شون رفتار کنی هیچ مفهوم سالمی رو منتقل نمیکنی فقط تلافی کردی 

اگر میخوای فقط انتقام بگیری که هیچی مثل خودشون رفتار کن ولی من جات باشم هرگز شبیه اونا رفتار نمیکنم ولی موقعی که دعوتشون کردم اینطوری منفعل هم رفتار نمیکنم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید