2777
2789
عنوان

خوارم میگه تو هم مثل خودشون امشب رفتار کن یه قابلمه بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 67 پست
اونا داغونن شما خودت رو با اونا هم سطح نکن

منم روم نمیشه ،،خواهرم میگه خدا شاهده تو این کارو بکنی اونا به زبون میان.میگه اگه به زبون اومدن بگو واسه شما مال واسه من بیت المال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اضافه چیه ،مگه رستورانه خب غذا دست نخورده تو دیس و قابلمه اسمش غذای اضافه نیسخب میزبان فردا گرم‌میکن ...

نه تو روابط خانوادگی صمیمی این حرف ها نیست 

شاید شما انجام ندین 

طرف ما مرسومه گلم 

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی 

واقعا خیلی بده ونمیدونم آدم مغزش سوت میکشه😣😣😣😖😖

وو اقعا مغزم سوت میکشه از اینجور آدما کا بدون اجازه انجام میدن

ولی شما ارزش خودتو پایین نیار،نکن خواهرم 

نگیر مهمونی.

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر  اینطوری دیکه این همه عذاب نمیکشم🙂                                 

آخه خیلی بردن فکرکن یه مرغ کامل یه نفر پر کرد تو قابلمه ،،یه قابلمه هم برنج

اینکارو نکن

ولی این کارو بکن از این به بعد دعوت کردی چند مدل غذا درست نکن و یا انقدر زیاد که بخوان ببرن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
منم روم نمیشه ،،خواهرم میگه خدا شاهده تو این کارو بکنی اونا به زبون میان.میگه اگه به زبون اومدن بگو ...

اگه حوصله بحث و جنجال داری این کارو بکن وگرنه اگه از حاشیه پرهیز میکنی ابدا این حرکت زشت رو انجام نده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
سطح فرهنگ اونا رو باخودت مقایسه نکن..ساید اونا برن دسشویی و با دست نشسته غذا بخورن تو ک نباید تقلید ...

دقیقاااااا👌🏼👌🏼👌🏼

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر  اینطوری دیکه این همه عذاب نمیکشم🙂                                 

نکن توم میشی لنگه ی اونا که. بعد مگه خودت کجا بودی بدون اجازه بردن؟ چه سطح پایین رفتار کردن

داشتن برنج می‌کشیدن مهمون زیاد داشتم حواسم کلا پرت مهمونا بود کارای دیگه میکردم ،،من میخواستم خودم بدم ولی اینا خیلی زیاد برداشتن

واینکه اونا پیان تو آشپزخونه تون یعنی همینجور میان ومیبرن؟؟