2777
2789
عنوان

تازه عقدم ولی خیلی غمگینم

830 بازدید | 42 پست

سلام تورخدا راهنماییم کنید من چیکار کنم از موقعی که عقد کردیم چند ماهه با همسرم مدام بحث های الکی ریز ریز داریم همیشه میگه تقصیر توهم هست تا میام بهش حرفی بزنم از علایقم بگم از اینکه دوس دارم بهم بیشتر حواسش باشع دعوا میشه از روز اولم مدام میگفت که تو عقدی خرجت با خانوادته و فلان سر همین سر پول دادن بمن خیلی سختگیره با منت باید ازش بگیری ولی بیرون میریم شام چیزی اوکیه. الان دوباره سر ی چی الکی بحثمون شد هی عصبی شد گفتم بذا رو درو صحبت کنیم الان سه روزه که نمیاد صحبت کنیم منم خسته شدم. از جدایی میترسم خیلی میترسم ( ما رابطه کامل هم داشتیم) الان از اینکه اینقد براش بی اهمیته این رابطه زجر میکشم حتی عمدا استوریای منم نمیبینه بخدا خیلی خستم نمیدونم بابد چیکار کنم مشاوره نمیاد منم دارم ذره ذره اب میشم با مردی که منو نمیفهمه خیلی حوبه ها حیلی پسر خوبیه ولی واقعا یه سری چیزا داره عذابم میده که نمیدونم مقصر منم یا نه. همش اون میکه تو مقصری من هیچ موقع دنبال دعوا نبودم من تااومدم باهاش حرف بزنم بهم گفت تو قدرنشناسی و ال و بل. هم دوسش دارم هم راه برگشت ندارم  تورخدا بگین چیکار کنم😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم تو دوران عقد این چیزاهست ولی بنطرمن هم تاتوخونه پدرتی از لحاظ پول و خرجی بهش فشارنیار

اصن اونو فراموش کردم مشکل من اینه الان س روزه نمیاد صحبت کنیم م فقط ازش خواستم توجه کنه بهم حامیم باشه

اگه تازه عقد کردین طبیعیه 

منم با خانمم اوایل عقد زیاد دعوا داشتیم ـ با وجود اینکه قبلش یکی دو سال دوست هم بودیم ـ 

شما فعلا به خودتون زمان بدین که باز بیشتر بشناسیش و برای عروسی کردن هم عجله نکنیدــ در ضمن اگه هر موقع دیدین که تفاهم ندارین،  و بهتره که جدا شین،  رابطه کامل داشتن توی عقد اصلا مانع از جداییتون نشه ــ شما کار اشتباهی نکردین ــبحث یه عمر زندگیه و نباید یه اشتباه رو با یه اشتباه دیگه جایگزین کرد

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بیشتر ببینید

عزیزم این مشکل شما رو خیلیا دوران عقد دارن 

فقطم بخاطر شناخت کم از یکدیگر و نداشتن علم رابطه هست 

بلخره اون مرد هست و با یک خانم فرق داره 

توی فرهنگ و خانواده دیگه ای بدنیا اومده با نربیت متفاوت 

باید بگم بله درصد بالایی مقصر شمایی 

حتماحتما کلاس همسرداری شرکت کن کتاب بخون با روحیات مرد اشنا شو 

وگرنه چه این رابطه چه هررابطه دیگه ای رو نمیتونی جلو ببری چون خامی علمشو نداری 

با جدایی چیزی حل نمیشه

رابطه کامل اشتباه کردی خیلیم اشتباه دوران عقد فقط شناخته فقطططططط شاید به درد نخورد ولی انشالا که هم ...

تاپیکای دیگه این حرفو میزدم حمله میکردن به آدم 

بابا لابد ما ضربشو خوردیم دیگه 

اگه تازه عقد کردین طبیعیه منم با خانمم اوایل عقد زیاد دعوا داشتیم ـ با وجود اینکه قبلش یکی دو سال دو ...

من دوسش دارم بش میگم بیا بریم مشاور نمیاد. درسته طبیعیه در صورتی که ادما قدم بردارن برای درست شدن اوضاع نکه فاصلع بگیرن این فاصله گرفتنه باعث نمیشه دلتنگ شم باعث میشه ک شک کنم ب مهم بودن خودم ب اهمیت زندگیمون براش

اصن اونو فراموش کردم مشکل من اینه الان س روزه نمیاد صحبت کنیم م فقط ازش خواستم توجه کنه بهم حامیم با ...

ب بزرگترا بگو

بش بگن با این اوضاع و این رفتارات باید ی تصمیم جدی بگیریم 

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
عزیزم این مشکل شما رو خیلیا دوران عقد دارن فقطم بخاطر شناخت کم از یکدیگر و نداشتن علم رابطه هست بلخر ...

ولی اونم به عنوان یه مرد باید یه سرس چیزا رو بدونه یاد بگیره اون خیلی مقاومت میکنه من هیچی ازش نخواستم جز توجه و محبت اره شاید بد گفتم شاید بی تجربه بودم درست بیان نکردم. اینا همه دلیل میشه ک بخواد فاصله بگیره و نیاد صحبت کنیم 

ب بزرگترا بگوبش بگن با این اوضاع و این رفتارات باید ی تصمیم جدی بگیریم

تهش هم من مقصر میشم امیدی ندارم خانوادم پشتم باشن. خانواده اونم ک خب خودش همچین خوب صحبت میکنه ک تهش بازم من مقصر میشم

عزیزم 

- حساسیتت رو کم

- کمتر بهش گیر بده

- دنبال جلب توجه و ترحم و گدایی مهر و محبت نباش 

- باهاش مهربون و عاشقانه، اما محکم و قوی و منطقی برخورد کن

- آرامش خودت رو حفظ و رابطه تون رو مدیریت کن

❌ ❌ در مورد رابطه تون به هییییییچ عنوان استوری نذار، مردا فوق العاده از نیش و کنایه، بخصوص توی مجازی متنفر هستن ❌❌

👈 از همه مهم تر اینکه این تنش ها تا حدودی طبیعیه و وقتی برید زیر یه سقف خیلی خیلی آرامش و عشق و محبت بیشتری را تجربه خواهی کرد. بنابراین سعی کنید زودتر برید سر خونه و زندگی خودتون. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘