2777
2789
🥲🫶 ما به اینا موگویم واقعیت حالا اینکه شوما موگوی توجیه به ما ربطی یخیدی 🥲😂🫶

چرا مثل بچه های ۱۴ ساله حرف میزنی زن این چرت و پرتا چیه ک اشغاله بر میداره باز میندازه شوهرت اگ یه روز تو رو با یه اشغال هم تراز کرد باید بزنی از وسط نصفش کنی 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالاتر نیستم اما خب پدیده مجاورت متاسفانه صورت گرفته یعنی هر روز مجبورم باهاشون ارتباط کاری بگیرم تا ...

این همه مرد زن دارن کنار هم کار میکنن حد و فاصله رعایت

بشه

هم میشه خندید و.....

باید خودتم مراقب باشی وابسته نشی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
شما خودتون روانشناس هستین !اینکه اونا مقایسه کنن مشکل از ذهن خودشونه

درسته اما شاید تجربه شما از علم بنده بیشتر باشه🌹 و حقیقتا بنده فقط روی اختلالات کار می کنم روی موارد دیگه تخصصی ندارم... 

و از راهنمایی تون هم سپاسگزارم 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

این همه مرد زن دارن کنار هم کار میکنن حد و فاصله رعایتبشههم میشه خندید و.....باید خودتم مراقب باشی و ...

آهان پس حد فاصله باید رعایت بشه 

سپاس از راهنمایی تون بزرگوار 🙏🌸

دقیقا به مورد خوبی اشاره کردید باید مراقب وابستگی خودم هم باشم 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

چرا مثل بچه های ۱۴ ساله حرف میزنی زن این چرت و پرتا چیه ک اشغاله بر میداره باز میندازه شوهرت اگ یه ر ...

بحث تراز نیست وگرنه میرفت عقدش میکرد میاورد میذاشت کنار من بحث کنجکاویه که میتونه از هرکسی سر بزنه🥲🫶

چرا مثل بچه های ۱۴ ساله حرف میزنی زن این چرت و پرتا چیه ک اشغاله بر میداره باز میندازه شوهرت اگ یه ر ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بحث تراز نیست وگرنه میرفت عقدش میکرد میاورد میذاشت کنار من بحث کنجکاویه که میتونه از هرکسی سر بزنه🥲 ...

🫤باشع

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم