2777
2789
عنوان

از خونه راضی هستید

661 بازدید | 52 پست

سلام عزیزان شما از فضا خونتون راضی هستید. من تمام وسایلم کهنه و قدیمی شده پولم ندارم عوض کنم .میتونم باید چطوری بشه اما جدا از پول همسرم حوصله نداره میگه مهم نیست 

به نظرم بهش بگو میخوام برم سرکار خیلی لذت داره هر چی دلت بخواد میتونی بخری

بآوردن پارسال معلمی شرکت کردم مصاحبه رد شدم دارم دوباره میخونم اما واقعیت اینه انقد کرانی فک نکنم حقوق معلمی کفاف بده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بآوردن پارسال معلمی شرکت کردم مصاحبه رد شدم دارم دوباره میخونم اما واقعیت اینه انقد کرانی فک نکنم حق ...

از هیچی بهتره میتونی حقوقتو هر ماه کمی طلا بخری اخر سال بفروشی بدی یه وسیله

بله از فضا راضیم ولی از نقشه خونه خیر.. اتفاقا صبح با همسرم حرف زدم

اینجا خیلی خوش نقشه اس نور عالی .ولی همسرم اصلا به داخل خونه نمیرسه درا سرویس بهداشتی نابود دوتا آلمینیوم نمیخوره. نمیدونم یعنی خودم باید بخرم واقعا مسخرس 

از هیچی بهتره میتونی حقوقتو هر ماه کمی طلا بخری اخر سال بفروشی بدی یه وسیله

به خدا خودش کارکند پرستاره فک نکنم کسی باورش بشه اینجا خونه پرستاره یه کمد نمیخوره دخترم عروسکش بچینه .چون خودش جمعیت زیاد بزرگ شده کسی براشون نکرده فک میکنه مهم نیست .مثلا میگه بچه اتاق خواب میخواد چکار میز درس چیه رو زمین بخونه .ولی من چون تک بچه بودم و داشتم برام سخته .به خدا مامانم میگه بزار من براش بخرم میگم ن عادت میکنه 

خونه ما میمونه انباری

꧁༒☬☠Ƚ︎ÙçҜყ☠︎☬༒꧂  🕷️ 'بی‌وفایی از جایی شروع می‌شه که یکی هنوز وفاداره، ولی اون یکی مدت‌هاست که رفته، فقط خداحافظی نکرده.'   بعضی وقتا ادما یه دروغ هایی میگن یا کارایی میکنن ک بهونه ای باشع برای قط ارتباط .🥺🖤💔

بیشتر ببینید

نه اصلا طبقه بالاهستم و طبقه همکف فامیل شوهرمه زنه خیلی نچسب و فضوله اصلا احساس راحتی ندارم هرچی میگم بریم از اینجا میگه حالا صبرکن حالا بزار خستم حقیقتا

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

هم خونه ای که توش هستیم قدیمی ساخته و نیاز به بازسازی داره و هم وسایل قدیمیه 

ولی هر کس اومده خونه م ادعا داشته که خیلی صمیمیت داره و فضای گرمی داره خونه م

دلیلش شاید حس خوب خودم هست به چیزهایی که دارم و اینکه به تمیزی و مرتب بودن اهمیت میدم 

قبول دارم که به روز بودن هم می تونه حال آدمو خوب کنه ولی می شه از حداقل ها هم بهره وری حداکثر رو برد 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد