2777
2789
عنوان

از خونه راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=377097399]چرا خیلی اما خب چاره چیه مادرم از موقعی ک فهمیده بچه معلوله فراریه یه سربهم نمیزنه خواهرمم فوت شده .اینطوری که خیلی سخته پس کی  پیش بچه میمونه 

خونمون قدیمی و کوچیکه ولی،وسایل مرتب و خوبن خودم دوسش دارم با اینکه هر کی میاد میگه وا لوکس نیست .

منم همین حسو داشتم اولا اما یه سری هاش کهنه و قدیمی شدن و اونایی که خوب بود متاسفانه دخترم خراب کرد مثلا مبلم نشیمن داغون 7تومن میگیرن درست کنن

راضی نیستم ولی چه میشه کرد فعلا انقدر وام ‌اوردیم فقط کار میکنه واسه قسط وام ها مستجرم هستیم بایه بچه خیلی سخته نمیزاره منم کار کنم . فعلا دل خودمو راضی کردم تا خونه خودمونو میسازیم چیزو تغییر ندم البته نمیتونمم تغییر بدم . پولم نداریم خونه رو کامل کنیم 😔😔

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بیشتر ببینید