2777
2789
عنوان

از خونه راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 52 پست
شاید از اول عادتش دادی چیزی ازش نخواستی این جوری شده

به خدا دیگه میترسم بخوام چند وقت پیش همین قبل عید گفتم بهم بده لازم دارم نمیدونی هر چی که لیاقت خودش بهم گفت تا چند روز گریه کردم خدا کنه امستل معلم شم واقعا طاقت ندارم .

ازشم نمیگیرم یاد نگرفته کسی براش نکرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والله هم خونم زوار در رفته هست هم وسایلم خونه بالای ۵۰سال ساخت کلنگی وسایلم مال جهزیه ۱۷سال پیش ب ...

من همسرم فقط جمع میکنه ن من براش مهمم ن بچه ن خونه زندگی باورکن سه ملافه به زور ویخرم درصورتی ماهی 25 حقوقشه .شبا تا سحر درس میخونم روزا کار خونه ظهرا چرتی میزنم به امید اینکه معلم شم خدایی شوهر کردن اشتباه همسر داری نمیدونن.حرفیم بزنم تا 2ماه باید گریه کنم انقد دلمو میشکنه .

اینجا خیلی خوش نقشه اس نور عالی .ولی همسرم اصلا به داخل خونه نمیرسه درا سرویس بهداشتی نابود دوتا آلم ...

دوست منم شوهرش همینطوره... سرویسهای بهداشتی داغون، دیوار داغون ولی دست نمیزنه.. چی بگم والا خودت آستین همت بالا بزن

[QUOTE=377080598]خونه ی بابامم اینقدر دلم میخواد وسیله عوض کنن نمیکنن خاستگاری چیزی باشه روم نمیشه دعوت  .حالا دخترم دوستش میخواد بیاد بعد عید دیگه بچه آن یعنی قشنگ آب میشم .نمیدونم درسته دعوت میکنم .ولی بچه ها دلشون میخواد طفل معصوما

به خدا خودش کارکند پرستاره فک نکنم کسی باورش بشه اینجا خونه پرستاره یه کمد نمیخوره دخترم عروسکش بچین ...

😐🤦🏻‍♀️واخ. حالا نمیگم حقوق پرستاری از پارو بالا میره، ولی دیگه در حدی هست که وسایل این مدلی رو بشه تهیه کرد، مثلا سه چهار ماه برای خرید میز تحریر پس انداز کنه همسرت، واقعا چرا همچین کاری نمیکنه! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

من‌چی بگم همه زندگیمون رو گذاشتیم یه خونه ویلایی بخریم.یعنی آپارتمان و ماشین خوب و همههههه طلاهام و پول و حقوق تا چندسال بعد 

ولی نقشه خونه رو دوس ندارم 

همونموقع هم عجله کردیم خونمون رو زود فروختیم و خونه خوب گیرمون نیومد.این بهترینش بود که به پول ما می‌خورد 

تو ۳۶۰ متر زمین ریده طرف با نقشه کشیدنش

من از وسایلم خیلی راضی ام، همه شیک و به روزن

ولی متراژ خونه ام کمه، حدود 80 متر

و شکل خونمون یه مستطیل بارررریک و درازه

به چه سختی دکوراسیون رو چیدم

و اینکه وضعیت مالی مون خیلی خوبه و خیلی خرید میکنم   و وسایل میخرم ولی خونه جای وسایل رو اصلا نداره و مجبور شدم جلو در واحد چندتا کمد بذارم و وسایلی مثل ظرف و ظروف تزیینی، رومیزی ها، هفت سین هام، مجسمه هایی که فعلا ازشون استفاده نممیکنم، کتاب هام، و... رو 

اونجا بذارم، کلا خونمون خیلی تنگ و باریکه

من از همسرم جداشدم یه خونه کوچیک فعلا اجاره کردم و جهزیمو تا حدودی بردم اما اوضاع خونم داغونه هم نامرتب هم قدیمی و زوار در رفته بچه معلول دارم توانش نیس که خرج کنم برای خونه شوهر سابقمم که هرچی مال خودش بود رو برد و الان یه زندگی جدید شروع کرده 

آزمون استخدامی چندمه؟

اردیبهشت و خرداد من با کانال صاحب الزمان میخونم با برنامه و و کانال تست هاشو خریدم .برنامه تا هفته دوم اردیبهشت خیلی خوبه من پارسال قبول شدم مصاحبه نمره کم آوردم. اگه ورزشی هست مربی سلامت و ورزش بخون شرکت کننده کمه چون امتحان عملي داره من خیلی فرز نیستم