2777
2789
عنوان

از بچه های طلاق اطرافتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 43 پست
من و همسرم هم بچه طلاقیم🤣🤣🤣..خداروشکرر...میگذرونیم ...تیکه میندازیم...خاطره های مسخره ی زمان زندگ ...

خداروشکر که خوشبختین 

پس خیلی همو درک می کنید

چه عالی 

شما و همسرت چجوری باهم آشنا شدید؟

حتی موقع ازدواج چجوری پیش رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر چجوری باهم آشنا شدید؟ بنظرم بهتر همو درک می کنید

معرفی شون کردن مامان دوستم معرفی شون کرد اومد خواستگاریم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دوتا دختر عمم جمعه عروسی یکیشونتابستون هم یکیشون ازدواج کردهمسرانشون خوشبختانه خیلی خوبن و وضع مالی ...

چقدر عالی 

عمه ت خونه مستقل داره ؟

مراحل ازدواج دخترشون چجوری پیش رفت؟

من هرچی بچه طلاق میبینم همشون دخترن پسر بزرگ ندیدم تاحالا که حداقل آدمو بفمه😅

😂😂چرا دیگه من دارم با یکیشون زندگی میکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شما یا شوهرت خواهر برادر هم دارید؟بزرگ بودید که جداشدن یا تو دوران بچگی؟

اون نه ولی من یه خواهر دارم 

من 14 سالم بود اون 2 سالش بود پدر مادرمون جدا شدن

خداروشکر که خوشبختین پس خیلی همو درک می کنیدچه عالی شما و همسرت چجوری باهم آشنا شدید؟حتی موقع ازدواج ...

ما هم مثه همه ی زن و شوهرهامشکلات و اختلاف داریم...ولی مربوط به همه چیز میشه به جز طلاق پدر مادرها...یعنی کوچکترین تاثیری تو اختلافاتمون نداشته...از طریق کلوپ 

اون نه ولی من یه خواهر دارم من 14 سالم بود اون 2 سالش بود پدر مادرمون جدا شدن

پس خیلی درکی از ماجرای طلاق نداره و راحتتر هضمش کرده تا شما

بنظرم برای شما دوره سختتری گذشته 

احتمالا هر دو با مادرتون بودید 

مادر قوی و مسئولیت پذیری پشتت بود؟

وقتی خواستی شوهر کنی کی برات دوندگی کرد و اینور اونور کاراتون راه انداخت؟ تحقیق کرد و شب عروسی رو برات هندل کرد؟

پس خیلی درکی از ماجرای طلاق نداره و راحتتر هضمش کرده تا شمابنظرم برای شما دوره سختتری گذشته احتمالا ...

اره خب طبیعتا 

اره خداروشکر مامانم پشتم بود 

چقدر عالی عمه ت خونه مستقل داره ؟مراحل ازدواج دخترشون چجوری پیش رفت؟

عمم یه معلم ساده اس و تو سن کم طلاق گرفت و بخاطر بچه هاش ازدواجم نکرد بابام و عمو ها یدونه خونه براش کنار خونه مادربزرگم خریدن براش 

خیلی خوب خوانواده پسر خیلی اصرار کردن وقتی جواب منفی شنیدن از جانب بابام مخصوصا دختر کوچیک  و حتی نصف روز دم در نشستن 

اره خب طبیعتا اره خداروشکر مامانم پشتم بود

خداروشکر 

من سن حساسیم 

برام همه نظر میدن 

مادر دارم اما نمیتونه در مورد اینکه الان چه غذایی بخوره تصمیم گیری کنه چه برسه به دفاع و حمایت از من بلند بشه

خوبن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.