2777
2789
عنوان

دعوا با داییم لطفا بگید چیکار کنم

3175 بازدید | 69 پست

امروز که سیزده بدر بود با داییم و خانواده مادریم بیرون بودیم و سر غذا تو بیرون داییم سر یه موضوع خیلی چرت برگشت به مامانم گفت که تو گوه میخوری و غلط میکنی و گوه خوردی اومدی سر اینکه غذارو طوری که داییم دوست نداشت درست کرد بعد اونجا به پسر داییم وچند نفر دیگه گیر داد و اونارم ناراحت کرد بعد ترافیک بود برگشت به بابام غر زد که اه این چه وقت برگشتنه ساعت ۵پاشدین ترافیکه و من دوست ندارم و از این به بعد هرجا میریم قبل سه پاشیم من به بابام گفتم بابا تو که مشکلی نداری نه چون تو رانندگی میکنی دیگه بهرحال ادامشو پایین مینویسم لطفا نظر بدید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون موقع که به مامانت همچین حرفی زد باید با داد و بیداد برمیگشتید خونه

چه حقی داره اینطور بگه!

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات میفرستین؟🦋

واقعا واسش متاسفم به مامانت توهین کرد هیچی نگفتی؟!

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

همون موقع که به مامانت همچین حرفی زد باید با داد و بیداد برمیگشتید خونهچه حقی داره اینطور بگه!

اتفاقا نباید هیچی گفت چون مامانه معمولا میزنه تو دهن بچه که به تو چه و فلان!

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ببین شما درست میگی حق هم با توعه ، اما تجربه من ثابت کرده با دایی و خاله و عمو و عمه نباید دعوا کرد ، حتی اگر مقصرن ! 

بیخیال میشدی این روزم بگذره !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اتفاقا نباید هیچی گفت چون مامانه معمولا میزنه تو دهن بچه که به تو چه و فلان!

دیگه تو این موقعیت با همچین حرف زشتی فکر نکنم مامانه بخواد طرف دایی رو بگیره

و همچنین همون بچه هم فکر نکنم بتونه خودشو کنترل کنه و هیچی نگه و مقابل دایی سکوت کنه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات میفرستین؟🦋

بعد گفتم اره ما بیرون میریم میشه بیشتر بمونیم بعد داییم برگشت گفت عه یعنی الان مشکل منم حرف منو میزنی زمین و هی تیکه مینداخت نمیدونم ادم خرف بزرگترو گوش نکنه صربه میخوره یا اینکه چقد یه ادم میتونه بیتربیت باشه و اینا بعد حتی اونجا که رفتیم بیرونم برگشت منو بشگون گرفت گفت چرا قلیون میکشی و به بابام گفت ادم خر بزرگ کنه بهتره البته همه اینا دور از چشم بابام بود و وقتی اومدیم خونه به دخترخالم گفت که با کسایی که عقل ندارن ونمیدونم زوال عقلی دارن حرف نزن معاشرت کنی توام عین اونا میشی بعد من اونجا دیگه واقعا صبرم تموم شد رفتم به مامانم دادزدم گفتم پاسو اینو جمع کن رومخمه میرم به بابام میگم خونش میوفته گردنما چون بابام سر این جور موضوعا و من خیلی حساسه بعد مامان بزرگم اومد داد زد سر که چرا میگی و میخوای بابات بکشه داییتو و دعوا بندازی

دیگه تو این موقعیت با همچین حرف زشتی فکر نکنم مامانه بخواد طرف دایی رو بگیرهو همچنین همون بچه هم فکر ...

چرا بیا ننه احمق منو ببین که جلو همه لاله فقط منتظر بود من نفس بکشم برینه بهم ک عقدش خالی کنه تو سر من