2777
2789
عنوان

ادای جدید جاریم منم دعوا درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 24556 بازدید | 265 پست
خب هی پیله میکنت چرا رفتی خرید خب چی بگم

خب هرچیزی میگفتی غیر از فتنه انداختن ، بعد داری میگی برنج نپختم دیگه شوهره چیزی نگفت ولی بعدش خودت خرید کردی و جنگ به پا کردی ، خداییش اخلاقتو عوض کن

والا انگار بی جا میمونیم بچه های خود جاری هم اومدن

من کاملا درک میکنم

دقیقا اخلاق خانوادگیمون عین شماست

بحث پول و هزینه مطرح نیست برامون

بحث احترام بیشتر مطرحه

شما خوب کاری کردی اصلا پشیمون نباش

ما تو جمع مثلا شوهر خالم برنجیه می‌دونیم همه که ظهر باید برنج بخوره نزاری جلوشم هیچی نمیگه ها هرچی باشه بنده خدا میخوره ولی هرجا همراهمون باشن به احترامشون یه کاسه برنجم شده پخت میشه

احترام به همدیگه حرف اول رو میزنم

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب هی پیله میکنت چرا رفتی خرید خب چی بگم

میگفتی رفتم بیرون گفتم اینا را هم بخرم. حالا هم خودخوری نکن، چون اون موقع تصمیم درستت همین‌بوده که انجام دادی، بلند شو‌برو ببین چه جوری دلخوری را کمتر کنی، اینکه همه بگند کار خوبی کردی یا بد، دردی را دوا نمیکنه،دیگه تموم شده.

برای اینکه اونجا مهمون بودنمهمون بیاد خونت بره چند روز بمونن بی اجازه بره آشپزخونه ات بخواد غذای جد ...

مهمون با برادر فرق داره میفهمی؟ 

بله من میذارم وقتی کسی نمیتونه بدون برنج چرا نذارم؟ 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

جاریم خجالت نکشید ی پیمونه برنج ی استکان چای دریغ کرد من رفتم خرید کردم گناهکار شدم

اون خجالت نکشید شما هم نکشیدی واقعا متاسفم شما نمونه دو زن لات هستید که بجای کوچه و خیابون دنبال شر و فتنه تو خونه و خانواده میگردین جفتتون هم ماشاالله یکی از یکی بی عقلتر شوهرتم که انگار بچه دو ساله (مامانی من بلنج موخوام چلا بلنج نپختی)

اتفاقا بی عرضه تویی که شوهرت به بهت خیانت کرده الانم با زنش خوش میگذرونه، نمیخاستم به روت بیارم ولی ...

بعضی ها خودشون مشکل دارن کلا تو هر جمعی هم میرن مایه عذابن

واقعا بخاطر این شوهر برنج برنج کرده استارتر🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

⁦♥️⁩

اون خجالت نکشید شما هم نکشیدی واقعا متاسفم شما نمونه دو زن لات هستید که بجای کوچه و خیابون دنبال شر ...

چقدر راحت توهین میکنی تو هم دسته کمی از این دو تا نداری پس 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

بعضی ها خودشون مشکل دارن کلا تو هر جمعی هم میرن مایه عذابنواقعا بخاطر این شوهر برنج برنج کرده استارت ...

دقیقن خودش و شوهرش آدمای لوس و بی مزه ایی هستن، بدم میاد کسی سر شکمش دعوا راه بندازه، میره خونه طرف حرمت نگه دار، بعدم بی تربیت به مادر من میگع بی عرضه، بی عرضه تویی که زندگیت رو هواست 

عزمزمه نظر خواست داریم نظر میدیم چرا اینطور صحبت میکنین و بی احترامی میکنین

بی احترامی ؟ 

کجا بی احترامی کردم؟🤐😂🤔