2777
2789
عنوان

ادای جدید جاریم منم دعوا درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 24895 بازدید | 265 پست

کار خوبی کردی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
گلم ویلای خودمون جفتشونه ی ناهار خوردبم پیششون فقط که اونم برنج نداد

الان گیر شما برنج و چایی واقعا منکه هرچی گشتم و حرفات و بالا پایین کردم به لین نتیجه رسیدم درسته کار اون خانم صد در صد اشتباه بوده اما شما تمام دغدغه و ذهن و فکرتون شکمتون بوده و اشتباه بزرگتر و شما کردی مثل بچه مدرسه ای ها جلوی برادر شوهرت چغولی کردی میخریدی و خلاص بی حرف اضافه میپرسید میگفتم عیب نداره حالا شاید لازم شد نه اینور چیزی میگم نه اونور

ویدیو ۸ دقیقه ای (پیچش مو) رو حتما از اینترنت جستجو و تماشا بکنید😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون کارش بد بوده تو چطور روت شده خدایی خیلی بدجنس و خورده شیشه دار هستی...رفتی ویلاشون خالا دو قورت ...

چی روم شد؟ چایی نمیده برنج نمیده برم ویلا خودمون میکن تو غریبی میکنی خودم خرید کنم ناراحت میشن 

توی مسافرت ب نظرم شکم مهم نیس 

اون حال و دور هم بودنه ک قشنگه و لذت بخشه 

اصن اینجور وقتا تخم مرغم لذت بخشه خوردنش 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
چقدر مزخرفن آدمایی که تو مسافرت سر شکم هم بحث میکنن ،یعنی تو سفر هم باید ناهار برنجی میبود برای شوهر ...

خودشم میگه شوهرم برنجیه جاری باید یه پیمونه میذاشت؟؟؟ بقیه چی پس شاید اون یکیام دیدن هوس کردن نمیشه که وایه یه نفر پخت فقط

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
الان گیر شما برنج و چایی واقعا منکه هرچی گشتم و حرفات و بالا پایین کردم به لین نتیجه رسیدم درسته کار ...

جاریم خجالت نکشید ی پیمونه برنج ی استکان چای دریغ کرد من رفتم خرید کردم گناهکار شدم 

اون کارش بد بوده تو چطور روت شده خدایی خیلی بدجنس و خورده شیشه دار هستی...رفتی ویلاشون خالا دو قورت ...

اره والا ،واقعا بدجنسی بود کارش

و میتونست برنج و چای رو ک خریده ببره بذاره ویلای خودشون ک اینا نبینن همونجا درست کنه

ن اینکه جلو برادر شوهره ببره ک ببینه بپرسه !

بعضی خانوما واقعا فتنه هستن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

نی نی سایت همیشه برام عجیبه 

میگن نه از پدرومادر نه خواهر برادر از هیچکس هیچچچچ توقعی نداشته باشید 🤣🤣🤣خب پس دقیقا فلسفه ی پدرمادر خواهر برادر چیه ؟

نه کمک کنن به هم 

نه مهمون هم بشن 

نه جهیزیه بدن 

نه جشن عروسی بگیرن

نه بچه دار شدیم کمکمون کنن نه مریض شدیم کمکمون کنن

نه کمک مالی کنن به هم 

نه بتونیم بریم ویلای برادر شوهر و شوهرمون دلش بخواد دوتا لقمه برنج بخوره 

پس دقیقا یکی به من بگه خواهر برادر پدرمادر وظیفشون چیه در مقابل هم ؟

شوهرم میخوره همه‌چی ترجیحش برنجه از همه‌نظر خاستن گفت واسه من ی پیمونه کته کنید

بحث سره اینه یه وعده برنج نمیخورد جیزی نمیشد

توی جمع ادم یکم باید همراه جمع باشه

منم برنجی هستم ولی توی سفر با ۲۰ نفر دیگه اگه ۱۰ روزم برنج نخورم چیزی نمیگم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

وقتی ویلای جاری هست و مهمون هستید شما باید تابع باشید نباید میگفتید کی برنج میخوره همسر شما هم یکبار برنج نخوره چیزی نمیشه اگر پیکی هست بحث فرق داره ولی کلا در کارهای گروهی باید تابع جمع بود نه سلایق شخصی 

چی روم شد؟ چایی نمیده برنج نمیده برم ویلا خودمون میکن تو غریبی میکنی خودم خرید کنم ناراحت میشن

دیگه خود دانی

از الان تا اخری که تو این خانواده باشی با نام عروس سلیطه میشناسنت

شوهرت و خودت اینقدر شکمو تشریف دارین نرین جایی

اونها دلشون میخواست جوجه تنها بدن

مهمون پر رو شمایی دیگه

⁦♥️⁩

استارتر در نرمال ترین حرکت باید بیخیال برنج می‌شدید یا حداقلش اگر خریدی و شوهرش تو دستت دید باید میگفتی چون چند روز اینجاییم گفتم ما هم یه خریدی بکنیم 

تو فتنه انداز ترین روش و انتخاب کردی 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤