2777
2789
عنوان

ادای جدید جاریم منم دعوا درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 25210 بازدید | 265 پست
عزیزم تفریح مسافرت میریم که خوش بگذره اگه جوجه خال دوست نداشته باشه که گشنگی میکشه

میرم از بیرون غدا میگیرم میخورم اصلا این حرف هارو نداره

ویدیو ۸ دقیقه ای (پیچش مو) رو حتما از اینترنت جستجو و تماشا بکنید😊

جاریم خجالت نکشید ی پیمونه برنج ی استکان چای دریغ کرد من رفتم خرید کردم گناهکار شدم

اون گاو اصلا

عقل خودت چی میگه؟

تو هم باید راه اونو پیش ببری؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه جور شوهرم شوهرم برنج برنج میکنی انگار از گشنگی اومدین 

خب شوهر جونت نخوره یه روز چی میشه

بعدشم صبحونه رو باهم میخورن نمیرن دوش بگیرن 

کار جفت تون بد بوده معلومه دنبال شرین

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بیشتر ببینید
جاریم خجالت نکشید ی پیمونه برنج ی استکان چای دریغ کرد من رفتم خرید کردم گناهکار شدم

نه عزیزم کار خوبی کردی رفتی خرید، ولی شما چون توی مسافرت بودید نباید اون حرفها را میزدید. چون اینحوری اعصاب شما هم خورد شد، به جای رفتن به جنگل و ... اعصاب خودتون بدتر درگیر شد

بحث سره اینه یه وعده برنج نمیخورد جیزی نمیشدتوی جمع ادم یکم باید همراه جمع باشهمنم برنجی هستم ولی تو ...

ببین من که برنج نپختم شوهرم حتی نپرسید برنج چرا نیست همون نون و ماست خورد از همه نظر پرسیدن اینم گفت ی پیمونه کته کن دید نپختم دیکه سراغ نکرفت

شوهرم میخوره همه‌چی ترجیحش برنجه از همه‌نظر خاستن گفت واسه من ی پیمونه کته کنید

اه چقد شوهرت لوس و بی مزست حالا اگه یه روز برنج نميخورد چی میشد شما هم خیلی فتنه ایی، میری خونه طرف پرو بازی هم در میاری هر چی جلوت گذاشتن باید ممنون هم باشی 

دیگه خود دانیاز الان تا اخری که تو این خانواده باشی با نام عروس سلیطه میشناسنتشوهرت و خودت اینقدر شک ...

دقیقا خدا مهمون پررو سر کسی نیاره

توقع غذای جداگانه و پذیرایی اختصاصی دارن

هروقت بیدار شدن باید صبحونه و چایی تمام نشده باشه تا بهشون بر نخوره

قبلا ما هم از این مهمانها که چند روز میمونن و توقع دارن داشتیم برای اینکه بابام ب عموهام رو میداد ،خداروشکر خوب حق بابام رو کف دستش گذاشتن و الان مامانم راحت شده بعد از قطع رابطه ،برای همین جاری استارتر رو درک میکنم

تو جمع که نمیشه فقط برای چن نفر برنج پخت

بعد پخت بچه ها و... میخوان

بعدم تو سفر دسته جمعی همه با هم باید سرسفره جمع شن

نمیتونن سفره رو که معطل بزارن

صبحانه میخوردی بعد دوش میگرفتی

مجرد که بودم خیلی میرفتیم سفر دسته جمعی و کسایی که ناهماهنگ بودن همه چیو زهر میکردن

شما که ویلاتون بغل دست بود چرا رفتی دوباره خریدی؟ چای و برنج نداشتید؟

عزیزم شما وقتی می‌رید خونه ی کسی مهمان نباید اصلا درموردپخت وغذا اینا نظر بدی 

رفتارش اشتباه بوده باید چای واسه شما هم می‌ریخت یا سرد میشد یا توقچری نگه می‌داشت بی ادبی کرده اول صبح،دیگه بعد از صبحانه من بودم میرفتم ویلای خودم 

ببین من که برنج نپختم شوهرم حتی نپرسید برنج چرا نیست همون نون و ماست خورد از همه نظر پرسیدن اینم گفت ...

بله درست

ولی بعدش نباید میرفتی برنج میخریدی که صاحب خونه ببینه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

خانمهای عزیز یه مشاور خانواده میگفت با یکی از اعضای خانواده ی شوهرتون برید مسافرت، اگه مادرشوهر هست فقط با ایشون، اگه جاری هست فقط با ایشون. تهش حتما دلخوری به وجود میاد اگه با دو تا از اعضا برید. به خصووووص اگه جاری با مادرشوهر یا خواهرشوهر باشه.

بشینید توی خونه فوقش یه مسافرت نرفتید، دیگه اعصابتون خورد نمیشه.