2777
2789
عنوان

پرنسس شدن بعضی پسرا میترسونه ادمُ

173 بازدید | 18 پست

ولییی پرنسس بودن پسرا واقن داره منو میترسونه .. 

قبلا هیچی نمیدونسن گول میخوردن تو هم بهشون میگفتی خر بامزه🥲🤦‍♀️😂 

ولیی الان از دخترا بیشتر دخترونگی میدونن.. ادم حس میکنه داره باهاشون تو رقابت میشههه 

من فق همچین حسی دارم یا شماهمممممم؟! 

کم مونده بیان به ما یچیز یاد بدن😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همه ی پسر هااینو یاد بگیریم که وقتی از یکی ضربه خوردیمهمه رو یکی ندونیموقتی چندین زن تو یه جا جمع ...

نههه به خدا 

من از کسی ضربه نخوردم باور کن🤣 

اینو دارم تو ۹۹ درصد جامعه میبینم عزیزدلم...

نه همه ی پسر هااینو یاد بگیریم که وقتی از یکی ضربه خوردیمهمه رو یکی ندونیموقتی چندین زن تو یه جا جمع ...

من هم نگفتم همه پسرا 

گفتم بیشترر پسرایی ک باهاشون برخورد کردم😐

مرد باید مرد باشه همه چیش مرد باشه اخلاق منش رفتار گفتار چهره هیکل. ببخشید به نظرم من شاید به تعداد انگشت دست فقط مرد واقعی هستن بقیه یه مشت آدم هول بی خاصیت هستن که این دخترا وزنهای نا آگاه بشون پر بال دادن کلا نباید جنس مذکر را تحویل گرفت بشون یه کم رو بدی فکر میکنن خدا شدن. برا همینه همه اعتماد بسقف پیدا کردن کلا زنها دخترا باید اونقد غرور داشته باشن که هر کس اونها را بخاد براشون بجنگه تلاش کنه کاش دخترا زنها قدر گوهر وجود خودشون را بدونن اینقد این مذکرها را آدم حساب نکنن.. خدایا توبه چطور اینا میخان حمایتگر خانواده باشن در آینده؟؟؟ 

خیلی چِندش شدن واقعا ، اصلا هیچ انرژی مردونه ایی ندارن:)واقعا نمیدونم ما بدبختا همسرامونو از کجا انت ...

واقعننن واقعننن 

یکی از دلایل سینگل بودنمههه 

منم تایپم اینکه حمایت گرم باشه و نیست 

تازه رفیقم سر همین چیزا با ر.لش کات کردع و بهش گفته تو نمیتونی ازم حمایت کنی و اینا.. 

اونم ناز کرده رفته 🤣