2777
2789
عنوان

شوهرم گفت از امشب با همه قطع ارتباط می کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کجاش خوبه از همه دور شه چون میگن بچه ندارید🫤🫤🫤از فردا هر کی چیزی گف زرتی قطع رابطه. انسان داخل اج ...

فامیلای این مدلی بدرد معاشرت نمیخورن

همون بهتر قطع ارتباط کنه بره سراغ آدمای بهتر، آدمایی که سرشون توی زندگی خودشونه

اصلا یعنی چی صدای همه دراومده که بچه دار نمیشه؟ به اونا چه ربطی داره

سلام استارتر جان براتون آیه الکرسی میخونم الهی هر چی صلاحه اتفاق بیوفته شرایط تون رو کاملا درک میکنم خیلی سخته منم به خاطر همسرم چهارسال منتظر بودم و به تازگی باردار شدم بهت توصیه میکنم تا دیر نشده برید مرکز ناباروری شهرتون تشکیل پرونده بدید تنبلی مسئله زیاد مهمی نیست همسرتون هم باید دقیق تر بررسی بشن

راستی آفرین که وزن کم کردی اگه تونستی کلاس یوگا و ایروبیک هم برو به همسرت هم بگو ورزش سبک کنه

راهکار شوهرتون پاک کردن صورت مساله ست ولی

بیین اینا که درنهایت به امید خدا بچه دار میشن 

ولی آدمایی که سرشون تو زندگی بقیس به درد معاشرت نمیخورن

اصلا معنی نداره که طرف صداش دربیاد که چرا بچه دار نمیشی

شاید دوست نداره بچه دار شه، کلا آدمای این ریختی بدرد نمیخوره باهاشون برو بیا داشته باشی، راه حل همسرش عالیه

فامیلای این مدلی بدرد معاشرت نمیخورنهمون بهتر قطع ارتباط کنه بره سراغ آدمای بهتر، آدمایی که سرشون تو ...

بعضیا روی دلسوزی میگن قصد دخالت ندارن. 

خود من خاهرم خیلی ساله جلوگیری کردش الان تمام فکروذهنمون اونه ک بچه بیاره خودشم عاشق بچس ولی مشکل براش پیش اومده بخاطر جلوگیری طولانیش

سلام استارتر جان براتون آیه الکرسی میخونم الهی هر چی صلاحه اتفاق بیوفته شرایط تون رو کاملا درک میکنم ...

عزیزم؟

من ی نظری دادم

استارتر فک کنم ناراحت شده

ولی من کوچکترین نیت بدی نداشتم

نمیدونم  کدوم جملم خیلی بد بود

شمام همین نظرو ب جملم دارین؟

دارم دیوونه میشم چون حتی یکبار تو زندگیم دل نشکوندم خیلی مراقبم

بیین اینا که درنهایت به امید خدا بچه دار میشن ولی آدمایی که سرشون تو زندگی بقیس به درد معاشرت نمیخور ...

اینکه چون اون آدما به درد معاشرت نمیخورن رفت و آمد نکنی فرق داره با اینکه چون میترسی یه چیزی بگن رفت و آمد نکنی، درسته نتیجه یکیه ولی خیلی متفاوتن