2777
2789

خودم میدونم اشتباه کردم و پشیمونم لطفا سرزنش نکنید🥲🙏🏻

من بابام بهم درست پول نمیده مثلا میگم پول بده ۱۰۰ تومن میده برای یه ماه منم دانشجوام‌پول کم میکنم

یواشکی از حسابش پول بردشتم سه ماه و یه روز دست پاچه شدم و پیامک هاش کلا پاک کردم حتی پیام واریزی حقوق. همه

شک کرد گفت تو پاک کردی چون من زیاد تو گوشیش میفتم و کارا گوشیش میکنم چرا پاک شدن گفتم من نمیدونم

امشب گفت اینجوری نمیشع برم پرینت حساب بگیرم حس میکنم پولم کم شدن

صبحی دیدم گردش حسابش گرفته برگه اش کنارش دیدم ولی رو گردش حسابش مشخص نبود هیچی برای انتقالی و اون پول من

تروخدا بگید اگه پرینت گرفت چی بگم‌چیکار کنم😭

دیگه قول دادم تکرار نکنم😭😭😭🙏🏻

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بگو

بگو چون بهم پول کم میدادین من برمیداشتم

و اگه ناراحت شد بگو بعدا که خودم درآمد داشتم قول میدم همه رو بهتون برمیگردونم

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

عیب نداره باباتهادم گاهی اشتباه میکنهامیدوارم نفهمه اما اگه فهمید بگو واقعاا پول کم اوردمحالا چقد بر ...

فقط این ماه ۳ تومن🥲🤦🏼‍♀️

سه ماه ۲ تومن🫠

راستشو بگوبگو چون بهم پول کم میدادین من برمیداشتمو اگه ناراحت شد بگو بعدا که خودم درآمد داشتم قول می ...

عصبی میشه 

و اعتمادش از دست میده

آبروم جلو خواهر برادرام میره😭

کلا پنج تومن؟خود بابات چقد کلا بهت میداد؟در کل واقعا هیچی نمیشه فوقش یه چند روز ناراحت میشه از دستت ...

نهایت در عرض ۵ ماه ۱۰ تومن

بابا سما یه خانواده این چیزی نمیشه:(اگه فهمید با مامانت حرف بزن بگو که شرمنده ای و دوست نداری خواهر ...

با مامانم هیچکدوم رابطمون خوب نیست

بابام و خواهرام کلی رو من حساب میکنن  و میگن دختر خوبیم

خودم واقعا خوبم

وای خیلی استرس دارم حالم بده😭😭🚶‍♀️

با مامانم هیچکدوم رابطمون خوب نیستبابام و خواهرام کلی رو من حساب میکنن و میگن دختر خوبیمخودم واقعا ...

خب بگو قبلا بابات چقد بهت میداد؟

میخوام ببینم واقعا کم بود یا نه:/

میتونی با خود پدرت صحبت کنی