2777
2789

دیروز از دستم رفت تو شرایط بدی

حالم خیلی خرابه

تو فرجه هاییم میخوام درس بخونم نمیتونم

مثه جنازه افتادم و اشکام میریزن

چقدر طول میکشه تا از این حال در بیام؟😭😭وقتم داره میره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید

میدونم هیچ وقتتتت فراموش نمیشه

عاشقش بودم😭💔

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ سه هفته

😭😭😭میمیرم که😭😭😭

بیشتر ببینید
بمیرم🥺واقعا سختههه😭پتت چی بود؟

عروس هلندی😭😭😭😭

بیشتر ببینید
هیچ وقت فراموش نمیشه فقط کمرنگ میشه 😭معمولا دو هفته بعد ی مقدار آرومتر میشی بازم بستگی داره

😭😭😭دلم میخواد دادددد بزنم

خونه نبودم مرد

اگر نیم ساعت زودتر میرسیدم زنده بود هنوز😭😭😭😭

بیشتر ببینید

امیدوارم زود حالت بهتر بشه 🌹

من پتمو خیلی خیلی دوست داشتم کلا یک هفته سرکار نرفتم

جمعه فوت کرد ،من تا شنبه هفته بعد حالم بد بود .افتادم خونه بعدم زوری میرفتم سرکار 

Помните, прошлое не имеет силы یادت باشه گذشته هیچ قدرتی نداره 

میدونم هیچ وقتتتت فراموش نمیشهعاشقش بودم😭💔

تا چند ماهی هست🫂🫂🫂

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

الهیی🥺منم قبلا داشتم بال زد رفتتا دو سه ما خونمون تو عزا بود

😭😭😭بچمممم 

از دوهفتگیش کنارم بود

بیشتر ببینید
😭😭😭دلم میخواد دادددد بزنمخونه نبودم مرداگر نیم ساعت زودتر میرسیدم زنده بود هنوز😭😭😭😭

ی چیزی اگه میدیدیش حالت خیلی خیلی بدتر میشد .من مطمعنم 

خودم دیدم بچم داشت جون میداد از ذهنم پاک نمیشه

Помните, прошлое не имеет силы یادت باشه گذشته هیچ قدرتی نداره 

هیچ وقت فراموش نمیشه فقط اروم تر میشی بعدش بازم به عکساش نگاه کنی اشکت میریزه خیلی سخته اونا فرشتن

میدونم😭😭😭

از ی طرف داغ اونو دارم

از ی طرف نگران امتحانامم 

بیشتر ببینید