یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی، در واقعیت رویای منی:) ..../سلامی صمیمیتر از غم ندیدم ؛ به اندازهی غم تو را دوست دارم /«حالی خیال وصلت خوش میدهد فریبم ؛ تا خود چه نقش بازد این صورت خیالی»/خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
حیف تعلیق میشم وگرنه یه چیزایی از سال ۵۷ می گفتم که بدونی دشمنای اصلی کیا هستن
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.