2777
2789
عنوان

قفل گوشی پسرم باز مونده بود یه چیزایی دیدم که داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 116 پست
اخه اصلا انتظار اون ویدیو هارو نداشتم خدا کنه حداقل حضوری چیزی نشده باشه

فراموش کن کامل

چون اذیت میشی 

فقط حواست باشه الکی با دختره رابطه اش حضوری هم جدی نباشه

پس فردا داستانی بشه

به همسرت بسپار صحبت کنه باهاش

ک دنبال دوست دختر بازی نباشه

اگر رابطه اش با کسی جدیه

شما برا ازدواج قدم بردارید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم میدونم خیلی حس بدیه ولی الان سنشون کم نیست و اینکه الان طبیعیه اگر با هزار تا دختر میرفت پسرت یعنی تربیتتون مشکلی داشته ولی وقتی این همه سال کنار هم بودن حتما دختر و پسر عاقلی هستن امیدوارم که باهم ازدواج کنن و خوشبخت باشن شما هم لطفا ازتون خواهش میکنم هرگز نه به دختر خانم و نه به خانوادشون تماس بگیرید ققط دوستانه اونم نه حالت نصیحت یا توبیخ کردن با پسرتون صبحت کنید🌹

به فرهنگ هر کسی مربوطه خب برا عده ای این چیزا طبیعیه برا عده ای خط قرمز من الان شوهرم ۴۰ سالشه دوتا ...

یا خدا.  فیلم کودک آزاری.  با اینکه تا حالا ندیدم ولی به نظرم فیلم جنسی شرف داره به فیلم کودک آزاری

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

بنظر من به دختره کار نداشته باش،

تو مسئول بچه ی خودتی

با پسرت حرف بزن،راه و چاه رو نشونش بده، و بنظرم هم بهش بگو این نوع فیلمها کلا اشتباه بوده،دیگه تکرار نکنه.زندگی و مسئولیت رو واسش جدی توضیح بده،ولی مثل دوتا دوست باهاش حرف بزن.

به فرهنگ هر کسی مربوطه خب برا عده ای این چیزا طبیعیه برا عده ای خط قرمز من الان شوهرم ۴۰ سالشه دوتا ...

این چیزی ک شما میگی

حریم خصوصی نیست

زن و شوهر حریم شخصی ندارن اینطوری

تاپیک راجع به چت و اطلاعات گوشی یه فرزند نسبت به مادرشه وقتی سنش بالاست

این چیزی ک شما میگی وحشتناکه ....

کسی الکی فیلم کودک ازاری خوشش نمیاد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کامنت ها رو میخونم همه میگن عادیه ، روال هست و .....

فقط برای اینکه بچه ایشون پسره ! 

حالا اگه بچه دختر بود همه میگفتن خرابه ، فلانه ، زودتر شوهرش بده سر و گوشش نجنبه و ....

ای خدا ما دخترا چقدر توی این کشور مرد سالار بدبختیم

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

درسته،

اومدن میگن ولش کن 

مگه میشه؟اگه اتفاقی بیوفته همینا ساکت میشن و یا میگن میخواستی جلو پسرتو بگیری حواست کجا بود

یا خدا. فیلم کودک آزاری. با اینکه تا حالا ندیدم ولی به نظرم فیلم جنسی شرف داره به فیلم کودک آزاری

رابطه با کوک   با پیر مرد با  هر کثافطی ک بگی با حیووون    بعد من به نطرتون  گوشی چک کردنم اشتباهه اجازه بدم ببزنه ؟! اخه مگر میییشه 

ولی این چیزا ذاتیه    دات کثیفو نمیشه عوض کرد