2777
2789
عنوان

قفل گوشی پسرم باز مونده بود یه چیزایی دیدم که داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 116 پست

رک با پسرت حرف بزن و با خود دختره از چی میترسی 

اولم با دختره صحبت کن ب پسرتن  رو نده  تو این سن جفتک میندازن فقط حسابی شکار باش ازش ب نطرم  این همه مخفی کاری  اخه  من بودم با پسرم  دو نفری میرفتیم ببخشید دختر بازی ک حد اندازه غلطشو حد اقل بدونم ببخشیو    چ دختره بی شعوری ک عکس و فیلم ناجور بفرسته  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم‌پسر دارم چقد سخته بری چک کنی همچین چیزایی ببینی منکه رفتارم‌کلا باهاش تغییر میکنه ناخودآگاه🥲

اره البته اینا قبل اینکه پسرم ۱۸ سالش بشه عین دوست عادی بودن

رک با پسرت حرف بزن و با خود دختره از چی میترسی اولم با دختره صحبت کن ب پسرتن رو نده تو این سن جفتک ...

فردا باید به پیج دختره پیام بدم ولی نمیخوام بد صحبت کنم خب شاید اصلا همین که ۶ ساله دوست هستن میگم شاید همدیگه رو دوست دارن خب

یعنی اگه به پدرش پیام میدادین اوج بی فکری و بیشعوری بود 

همه نوجوون ها غریزه دارن منم همسن پسر شمام 

بزرگترین اشتباهم همین روابط جنس مخالف بود 

اگه نگرانش هستین مراقبش باشین

با این پدر مادر هایی ایرانی نمیگین یوقت بلایی سر دخترشون بیارن !

بیخیااااال !!!سن پسرت الان کم نیستدیگ الان وقت تربیت پسر خودت و دختر مردم نیست !!۲۰ سالگی هم وقت گوش ...

به فرهنگ هر کسی مربوطه خب  برا عده ای این چیزا طبیعیه برا عده ای خط قرمز 

من الان شوهرم ۴۰ سالشه دوتا دختر دارم   صد تا گروه خراب عضوه و کلیمای افتزاح  کودک ازاری میبینه  اصلا نمیتونم بگم   بدرک تو سنی نیست ک نبینه  حریم خودشع !!!    فیلم غیر اخلاقی تو هر سنی ممنوعه  این چیزا حریم خصوصی نیست   بی شخصیتیه