2777
2789
عنوان

قفل گوشی پسرم باز مونده بود یه چیزایی دیدم که داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4423 بازدید | 116 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامنت ها رو میخونم همه میگن عادیه ، روال هست و .....فقط برای اینکه بچه ایشون پسره ! حالا اگه بچه دخت ...

اده منم میگم تقصیر دقیقا نصف نصف هست دقیقا همون قدر پسر منم تقصیر داره خب مگه دختر نمیتونه حق انتخاب داشته باشه

لطفا این تصور ذهنیتونو بشکنید ک بچه بالغتون پارتنر نداره نیاز ج‌نسی نداره و...

نمیتونید جلو نیازهای عاطفی و ج‌نسیشو بگیرید که

این خوبه ک چندسال باهمین دختر بوده بجا اینکه هی با این و اون بپره یا بخوابه و هزارتا مریضی بگیره و...

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
رک با پسرت حرف بزن و با خود دختره از چی میترسی اولم با دختره صحبت کن ب پسرتن رو نده تو این سن جفتک ...

پسره بیشعور نیس چنین چیزی میبینه و میخواد

دختره بیشعوره؟!

عجبا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
چی‌بگم اخه از این ناراحتم ۶ ساله بهمون نگفته

عزیزم اکثر والدین برا بچهای جوونشون انقد ناامن هستن ک بچه میدونه گفتن اینچیزا فقط تنش میشه براش

بیشتر ببینید
من بودم میدادم داداشم دیکه بقیش رو خودش میدونه

ای خواهر 😔💔 داداشام میگن یا طلاق  یا  به تو چ ک میری سر گوشی شوهرت  هر وقت با کسی دیدیش  بگو مارش کنیم  

از طرفی میگن دیگه بچه داری اونن اونقدرااااااا حرووووم نیییست 🤦‍♀️🙁😒