2777
2789
عنوان

قفل گوشی پسرم باز مونده بود یه چیزایی دیدم که داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4507 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا قبولیش خیلی سخته منم این واسم سواله!!شاید آزاد میخونه.یا شایدم واقعا زرنگ باشه هم دوست پ.سر هن ...

چیبگم والا شاید😐

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دختره بی شعوره ک خودشو حراج میونه پسره ک از خودش فیلم نفرستاده دختره فرستاده پس بی شعور دخترس فضا مج ...

بنظر من تا تقاضا نباشه هیچ عرضه ای نیست

این حتی راجع ب روسپیگری و تن فروشی هم صدق میکنه

وقتی ی عده میخوان،ی عده هم هستن ک اوکین اگ هیچکس نخواد اونایی ک اوکین هم خریدار ندارن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
ببخشید ما ک نثل دقیانوث نیستیم مگر برا نیاز جنسی چ غلطی میکردیم !!! دقیقا سرکوب میکردیم خودمونو ...

حیوون اونیه ک میره ب بقیه تجاوز میکنه

ادمی ک پارتنرشو چندساله داره کار اشتباهی نمیکنه

سرکوب هرنیازی اشتباهه اشتباه

حالا اینکه ما تو ی جامعه ناسالم بودیم ک مجبور ب سرکوب بودیم دلیل بردرست بودنش نیست

شما گویا خیلی اطلاع ندارین ولی الان اینچیزا بین جوونها اصلا غیرعادی نیست و بهتون اطمینان۱۰۰درصد میدم طرف یا یجوری نیازهای عاطفی ج‌نسیشو برطرف میکنه یا همشون توش عقده میشه و کلا تو راههای ناجور میره یا انقددد ندید بدید میشه ک براحتی با ی کلمه و ی لمس خر میشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
نه عزیزم اگر فرزند این خانم دختر هم بود با این شرایط بازم جز این نمیگفتم ما فارغ از هر جنسیتی اول ان ...

شما که اگه نظرتون اینه واقعا شریف هستید ولی باور کنید اکثر کاربرها همینطوری هستن که گفتم 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بیشتر ببینید
ادم برا رفع نیاز جنسیش ازدواج میکنه ن ک بدون هیچ قید و شرطی خودشو نمایان کنه این کارا بی عقلی و ...

کاملا فرق داره نیاز جن‌سی طبیعیه دگر ازاری طبیعی نیست و کثیفه

شما معتقدی پسر۲۰ساله وقت زن گرفتنشه واقعا؟!مگ مهدکودکه

بیشتر ببینید
بنظر من تا تقاضا نباشه هیچ عرضه ای نیستاین حتی راجع ب روسپیگری و تن فروشی هم صدق میکنهوقتی ی عده میخ ...

وا 

تقاضا کنه   دخترا قدیما یک چیزی داشتن ب اسم حیا  الان جدیدا اسمش شده نیاز طبیعی جنسی و ازادی و برابری !!!!

کاملا فرق داره نیاز جن‌سی طبیعیه دگر ازاری طبیعی نیست و کثیفهشما معتقدی پسر۲۰ساله وقت زن گرفتنشه واق ...

نه اصلا معتقد نیستم فقط معتقدم ادم باید بتونه از پس خودش بر بیاد ن ک هر چی میلمون بکشه بگیم طبیعتمونه ! خودمونو گول بزنیم ک اره مثل نیاز خردن و اشانیدنه  ن خیییییییییررررر   چطور ما از پس خودمون بر میایم 😒 نکنه خلقتامون فرق میکنه 

خدایا 😑🤦‍♀️