2777
2789

اع کامنت منه😂😅

کامنتاتونو خوندم

ما افراطی نیستیم یعنی فقط بهش میگیم توضیح میدیم ایناست اگر دوست داشت میپذیره نخواست نمیپذیره .

فقط عقاید بیسیک و اولیه مسیحیت رو میگیم ما زیاد اعمال خاص نداریم که سخت بچه باشه فقط همین ایمان به مسیح و اعتقاد به تثلیث 

یا علی🤍💙چقدر خوشم میاد حس غرور و شاید بغض میگیرم وقتی افراد حین مشکلات ، شروع صبح، ناتوانی جسمی و ...

تو سخت ترین شرایط زندگیم با همین یه کلمه نجات پیدا کردم. قربون ابهتش برم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در اینکه دین اسلام کامل ترین دینه شکی نیست ولی اسلام واقعی ن اونایی ک اخوندا تو ذهن مردم کردن

ببین من این ترم ی آخوندی استادم بود واسه معارف می گفت امر به معروف و نهی از منکر این نیست بری تو خیابون به بقیه گیر بدی چرا سرلختی چرا فلانی اما یکی از فامیلامون از دین همین گیر دادن به بقیرو یاد گرفته و دعا و روزه و نماز

حرف شما درست ولی به نظرم اینکه میگن از ۹یالگی دلیلش اینکه عادت کنه و عادی سازی بشه براش

شاید چند سال دیگه که از لحاظ عقلی کامل بشه اصلا مخالف این چیزا باشه. اون وقت چی؟!  میخواید با سرکوبش و اجبار مجبورش کنید؟! 

تو تاجیکستان که هیچ بچه ای حق نداره تا ۱۸ سالگی دین انتخاب کنه

ایران رو با تاجیکستان مقایسه میکنید ؟؟؟

خب با افغانستان مقایسه کنید 

خداییش این حرفا چیه میزنید چرا خودتون رو با اونا مقایسه میکنید 

اع کامنت منه😂😅کامنتاتونو خوندمما افراطی نیستیم یعنی فقط بهش میگیم توضیح میدیم ایناست اگر دوست داشت ...

وای امان از اسلام ، حاضرن بچشونو واسه اینکه دینو نمی خواد طرد کنن😑😑😑

شوخی میکنید دیگه؟ اتفاقا ما که از همون اول کار به صورت افراطی یاد میدیم!!!! تو دوران دبستان به اسم ...

البته دین و مسایل دینی خزعبلات نیست و اینکه انسانیت کف رفتاریه که باید داشته باشیم ودین بصورت کامل و جامع همه ی موارد زندگیتو درمیگیره طبیعیه معصوم نیستیم و اشکالاتی تو رفتارهامون هست که نباید پای دین نوشته بشه   البته بیشتر بچه ها باید ببینن تو اعمالو رفتارمون ببینن و خیلی ریز ریز نکات رو با تشویق یاد بگیرن  مثلا الان  مردایی هستن میرن دستشویی خودشونو نمیشورن یا دستاشونو نمیشورن اتفاقا پدرومادر این آقا بخیال اینکه بعدا یاد میگیره هیچی بهش نگفتن الان که به آدم بزرگ شده انجامش نمی‌ده وبقیه مخصوصا همسرو‌بچه هاشو زجر میده 

الان که بعضیا میگن بذارید بچه خودش انتخاب کنه

از اونطرف خودشون حق انتخاب به بچه نمیدن

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.❤️👰‍♀️💍❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸(نی نی سایت تو رو نمیدونم ولی من دلم میخواد🍀بزنم تو گوش بعضی کاربرات😦جوری که از شدت درد جفت چشاشون درآد😏🚶‍♀️)

بیشتر ببینید
ایران رو با تاجیکستان مقایسه میکنید ؟؟؟خب با افغانستان مقایسه کنید خداییش این حرفا چیه میزنید چرا خو ...

به اقتصاد و ارزش پول نگاه کنی متوجه میشی نباید با افغانستانم مقایسه کنی

شاید چند سال دیگه که از لحاظ عقلی کامل بشه اصلا مخالف این چیزا باشه. اون وقت چی؟! میخواید با سرکوبش ...

عزیزم من نه ازدواج کردم نه بچه ای دارم که بخوام دین رو بهش تحمیل کنم 

ولی ببین بچه ها از زندگی ما زندگی کردن رو یاد میگیرن 

من خودم هیچ وقت خانوادم اجبارم نکردن به نماز و روزه و حجاب ولی من خودم انتخاب کردم چطوری باشم و اونا به نظرم احترام گذاشتن و خودم انتخاب کردم مثل خانوادم نماز بخونم و روزه بگیرم 

هیچ بچه ای زیر بار حرف زور نمیره کسی نه نخواد نمیگیره 

یا علی🤍💙چقدر خوشم میاد حس غرور و شاید بغض میگیرم وقتی افراد حین مشکلات ، شروع صبح، ناتوانی جسمی و ...

دیروز بهشت زهرا بودم خواهرم که خیلی مقید نیست و اعتقاداتش با ما جداست و همش بر ضد ادمای مذهبیه بچه سه سالش میرفت رو قبر میگفت علی مدد میومد پایین میگفت علی مدد اینقدر بامزه میگفت همه بوسش میکردند گفتم اینو کی یادش داده گفت از تلویزیون یاد گرفته  قربان نام زیبای مولامون علی

به اقتصاد و ارزش پول نگاه کنی متوجه میشی نباید با افغانستانم مقایسه کنی

باز روشن فکرا اومدن مسأله ی سیاست و اقتصاد رو قاطی کردن 

خودتم با اونا مقایسه کن پس 

ریپ نزن نمیخونم کوتاه فکر

شاید چند سال دیگه که از لحاظ عقلی کامل بشه اصلا مخالف این چیزا باشه. اون وقت چی؟! میخواید با سرکوبش ...

اگه بچه شما برعکسشو بگه شما می پذیرید؟

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.❤️👰‍♀️💍❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸(نی نی سایت تو رو نمیدونم ولی من دلم میخواد🍀بزنم تو گوش بعضی کاربرات😦جوری که از شدت درد جفت چشاشون درآد😏🚶‍♀️)

بیشتر ببینید