2777
2789

خب اشتباهه از بچگی 

دکتر شریعتی میگفته حتی تو مدرسه هم نباید آموزش دینی باشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

ماهم یاد بچه هامون دادیم

سلام کردن

بسم الله گفتن

یاعلی گفتن قبل بلند شدن

شکر گفتن بعد خوردن و اشامیدن

سلام بر حسین قبل نوشیدن آب

این سری ریزه کاری ها رو یاد میگیرن 

بزرگتر میشن بهتر و بیشتر یاد میگیرن

من به شخصه یه چیزی رو از دخترم یاد گرفتم

یه مناسبتی بود میخواستم از مترو استفاده کنم

اونروز مترو رایگان سرویس دهی میکرد 

یه کاغذ چسبونده بودن صلواتی 

سوار شدیم

دخترم گفت اللهم صل علی محمد و ال محمد

بعد بهم گفت مامان صلوات بفرست نوشته صلواتی 

بچه هامون مسلمانان 

شک نکنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ما طایفه پدریم مذهبی ان دختر بچه ها از قبل نه سالگی باحجابن نماز وروزه هم به جاس

به نظرم نه افتخار داره نه تاسف. دختر بچه اون سنی درکی نداره از نماز و روزه ای که انجام میده بنابراین بی فایده هست. نماز و روزه زمانی زیباست که مفهومش رو درک کرده باشی.  کورکورانه انجام دادنش چه فایده ای داره؟ 

من به شخصه دلم میخواد خیلی دیندار باشم و همه چی رو رعایت کنم اما انگار نمیتونم من تو شهر کوچکی هستم و بخاطر شغلم تقریبا همه رو میشناسم ادمایی که دیندار هستند دین اسلام و شیعه هستند ادمای بسیار درستی هستند تو زندگیاشون دقت میکنم خیلی ارامش دارند مشکلاتشون کمتره بچه هاشون سر براهتر هستن بهشون میشه اعتماد کرد خیلی از کارایی که باید بدست یه ادم مطمئن بسپریم رو راحت میسپرم دست این خانواده ها خلاصه زندگیاشون سالمه 

برادر زادم به زود راه میره میخواد بلند شه میگه علی. منظورش یا علی هست

یا علی🤍💙

چقدر خوشم میاد حس غرور و شاید بغض میگیرم  وقتی افراد حین مشکلات ، شروع صبح، ناتوانی جسمی و... خواه ناخواه میگن یا علی!

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

من ب بچم یاد دادم میخواد بلند بشه میگه یاعلی

ولی هنوز کوچولوعه میگه آآلی

از وقتی هم برنامه محفل رو میبینم همیشه میگم الهی بچه منم مثل اینا بتونه با صوت خوب قرآن بخونه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
به نظرم نه افتخار داره نه تاسف. دختر بچه اون سنی درکی نداره از نماز و روزه ای که انجام میده بنابراین ...

حرف شما درست 

ولی به نظرم اینکه میگن از ۹یالگی دلیلش اینکه عادت کنه و عادی سازی بشه براش

این چرت و پرتا چیه عزیزم!

شاید تو بچه ات از بچگی یاد ندادی که مشکل از خودته نه ما

والا ما که از بچگی یاد میدیم. یه عده احمق هم میان میگن بچه رو قاطی مسائلی دینی نکنید... چطور حالا که مسیحیته میگین باید از بچگی یاد داد؟

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید