2777
2789
خب اشتباهه از بچگی دکتر شریعتی میگفته حتی تو مدرسه هم نباید آموزش دینی باشه

الان یه عده تعصبی به دکتر شریعتی مرحوم فحش میدن

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید
تو سخت ترین شرایط زندگیم با همین یه کلمه نجات پیدا کردم. قربون ابهتش برم

اصلا اوج ابهت و دلگرمین ایشون ... خداشاهده همیشه احساس میکنم چه ایشون چه حضرت محمد در هر حینی ناظر هستن یعنی وقتی دارم گناهی رو انجام میدم یک لحظه خجالت میکشم پشیمون میشم یا عذاب وجدان میگیریم 

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم نه افتخار داره نه تاسف. دختر بچه اون سنی درکی نداره از نماز و روزه ای که انجام میده بنابراین ...

فکر نکنم کورکورانه باشه   من حقیقت شهر غریب ساکنم واز اونا دورم ولی عکس فیلم کلیپ های مذهبیشونو میبینم تو گروه خانوادگی یا وقتی میرم پیش خانوادم میبینمشون بچهای زیر ده پونزده سال همه با حجاب کامل کامل حتی بهتر از بزرگترهاشون 

خودمم  بچگی  روزه میگرفتم نماز میخوندم حجابمم رعایت میکردم حتی بچه بودم ذوق وشوقم بیشتر بود 

البته دین و مسایل دینی خزعبلات نیست و اینکه انسانیت کف رفتاریه که باید داشته باشیم ودین بصورت کامل و ...

شما منظور من از خزبلات رو اشتباه متوجه شدید و متاسفانه نمیتونم واضح صحبت کنم.  اما مثال میزنم. به بچه دبستانی میگفتن نامحرم موهاتو ببینه از موهات اویزونتت میکنن.  این اگر خزبلات نیست چیه؟!  فقط ترس و استرس رو میذاره تو بچه.  خیلی قشنگ تر میشه مسئله حجاب و...  رو اموزش داد نه با ترس و سرکوب

من خودم مسلمونم و دین رو قبول دارم اما هیچوقت مثل مامانم با بچم رفتار نمیکنم مامان من از بچگی به زور میگفت نماز بخونید نمازمون دیر میشد میگفت نمی بخشمتون باهامون حرف نمیزد دعوا میکرد درسته من خودم قلبا پذیرفتم بدون دخالت مامانم اما خوشم از نماز خوندن نمیاد میترسم ازش خواهر کوچیکم که 14 سالشه کلا از دین و نماز و حجاب متنفره فقط یه چی نمادینه مطمئنم وقتی از این خونه بره همه رو میذاره کنار از بس بد به ما گفتن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اونایی که میگن نباید از بچگی آموزش داد بسیار اشتباه میکنن دخترم سه سال و نیمشه میخوام ببرمش کلاس قران شیرینی و حلاوت قران و نماز باید از بچگی به دلشون بشینه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید
اصلا اوج ابهت و دلگرمین ایشون ... خداشاهده همیشه احساس میکنم چه ایشون چه حضرت محمد در هر حینی ناظر ه ...

من واقعا معجزه ها ازشون دیدم مخصوصا از بانو ام البنین شبی که حاجتمو داد رو محاله یادم بره

شما منظور من از خزبلات رو اشتباه متوجه شدید و متاسفانه نمیتونم واضح صحبت کنم. اما مثال میزنم. به بچ ...

البته این مسایل بهشتو جهنم و عذابو پاداش  وجود داره  ولی خوب برای  بچه ها میشه از در محبتو‌تشویق وارد شد واگه  ریز ریز مسایل رو یاد داد خیلی بهتره تا بگیم بذار بزرگ شه خودش  انتخاب بکنه 

دیروز بهشت زهرا بودم خواهرم که خیلی مقید نیست و اعتقاداتش با ما جداست و همش بر ضد ادمای مذهبیه بچه س ...

یا علی تو دلا هستش نیاز نداره کسی یاد بده در پناه علی و اولاد علی😍🥰جانم به فدای نامش و اولادش..

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

من واقعا معجزه ها ازشون دیدم مخصوصا از بانو ام البنین شبی که حاجتمو داد رو محاله یادم بره

در پناه خداوند و قرآن و آورنده قرآن و اهل بیت ایشان💙

ببین من این ترم ی آخوندی استادم بود واسه معارف می گفت امر به معروف و نهی از منکر این نیست بری تو خیا ...

اره دقیقا همینه امر ب معروف و نهی از منکرو زمانی باید بکنی ک حرفتو بخونن ن اینکه بدتر طرفو از دین زده کنی

باید با رفتارت امر ب معروف کنی یعنی انقدر خوب باشی ک طرف تشویق ش واسه اینکه شبیهت بشه ن مثل داعشیا

اسلام ب ذات خود ندارد عیبی هر عیبی ک هست از مسلمانی ماست