2777
2789

به نظرتون می ارزه گواهی نامه بگیرم با این شرایطی که میگم 

ما ماشین نداریم و خیلی سخته رفت آمد برامون برا همین می‌خوام گواهی نامه بگیرم 

حالا نزدیک ترین آموزشگاه اگر بخوام برم هر دفعه کرایه ۲۰۰ الی ۳۰۰ تومنی میشه اینجوری هم که پرسیدم ۲۰ جلسه باید برم هزینه کرایه بیشتر از هزینه ثبت نام میشه نظرتون چیه می ارزه برم یا نه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام بعد گواهی نامه ماشین بخرم بنظرتون کرایه خیلی نمیشه؟

باید ماشین باشه ک تمرین کنی بدون ماشین گواهی نامه گرفتن بی معنیه

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

من کلاسا تئوری رو نرفتم گفتم بدون کلاس بزنن برام عملی ها رو هم با مربی هماهنگ کردم هر روز دو جلسه میرفتم تا ۶ روز سر و تهش رو هم اوردم توام صحبت کن ببین مربیت می پذیره که تو هر روز دوجلسه بری 

هزینه ی رفت و آمد کمی زیاده. اما قطعا ارزشش و داره و به مرور زمان این هزینه جبران میشه (زمانیکه با ماشین خودتون تردد کنید و همچین هزینه هایی دیگه لازم نباشه، که قطعا بیش از ۲۰ دفعه میشه). 

اگر بتونید مربی آموزشگاه  از محله ی خودتون پیدا کنید که دیگه خیلی بهتر میشه و لازم نیست تا آموزشگاه برید. 

من کلاسا تئوری رو نرفتم گفتم بدون کلاس بزنن برام عملی ها رو هم با مربی هماهنگ کردم هر روز دو جلسه می ...

عزیزم همون زمانی که رفتی ثبت نام گفتی کلاس تئوری نمیری و کلاسهای عملی هم جلسه ای ۴ ساعت کردی یا بعداً خودت با مربی حرف زدی؟

عزیزم همون زمانی که رفتی ثبت نام گفتی کلاس تئوری نمیری و کلاسهای عملی هم جلسه ای ۴ ساعت کردی یا بعدا ...

اره گفتم شرایط اومدن برا تئوری ندارم گفت اشکال نداره بدون کلاس میزنم برات..برا جلسات با خود مربی هماهنگ کن