2777
2789
عنوان

برای ازدواج استخاره گرفتم بد اومد

354 بازدید | 19 پست

خودم از پسر خوشم نیومد خانوادم میگن خوبه نمیدونم چکار کنم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ازدواج از عقلت استفاده کن نه استخاره

من حتی مشورت کردن ونظر خواهی از دیگران روهم نمی‌پسندم

خودت باتوجه به شرایط و شواهد تصمیم درست و عاقلانه بگیر عزیزم

آن شاالله که خوسبخت وعاقبت بخیر بشی

ای بابا چند وقت پیش خودم تو موقعیتت بودم اصلا هم به استخاره اعتقاد نداشتم به اصرار دوستم گرفتم بد در اومد حالا جدای از استخاره وقتی خودت خوشت نیومده ولش کن خانواده یک چیزی میگن اونا که قرار نیست باهاش برن زیر یک سقف 

ای بابا چند وقت پیش خودم تو موقعیتت بودم اصلا هم به استخاره اعتقاد نداشتم به اصرار دوستم گرفتم بد در ...

چی شد ردش کردی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
در کار خیربهتره تحقیق کنی نه استخاره. اما اگرم استخاره کردینماز استخاره بخونقبل خوابیدن،تو خواب راه ...

آخه خیلی دو دل بودم هم خودم هم خانواده

بعدش راضی شدم ولی الان از اخلاقای پسر خوشم نیومد

بیشتر ببینید
آخه خیلی دو دل بودم هم خودم هم خانوادهبعدش راضی شدم ولی الان از اخلاقای پسر خوشم نیومد

پس بیگدار عمل نکن 

عمری زندگی با کسی که دوستش نداری؛عین جهنم است. 

برای خودت جهنم نساز

خوشت نیومده دیگه بیخیال

استخاره هم عزیزم آخرین راهه و برای زمانی هست که شما فکر هاتو کردی....مشورت کردی....تحقیق کردی....مشاوره رفتی و باز هم دو دلی و نمیتونی تصمیم بگیری

و علمای دینی هم تاکیدشون بر این که با تفکر تصمیم بگیری و میگن هیچی جایگزینش نیست

خدایا دوستت دارمممم ❣❣