خودم از پسر خوشم نیومد خانوادم میگن خوبه نمیدونم چکار کنم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا چند وقت پیش خودم تو موقعیتت بودم اصلا هم به استخاره اعتقاد نداشتم به اصرار دوستم گرفتم بد در اومد حالا جدای از استخاره وقتی خودت خوشت نیومده ولش کن خانواده یک چیزی میگن اونا که قرار نیست باهاش برن زیر یک سقف
ای بابا چند وقت پیش خودم تو موقعیتت بودم اصلا هم به استخاره اعتقاد نداشتم به اصرار دوستم گرفتم بد در ...
چی شد ردش کردی؟
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
در کار خیربهتره تحقیق کنی نه استخاره. اما اگرم استخاره کردینماز استخاره بخونقبل خوابیدن،تو خواب راه ...
آخه خیلی دو دل بودم هم خودم هم خانواده
بعدش راضی شدم ولی الان از اخلاقای پسر خوشم نیومد