2777
2789
عنوان

گربه اومده حیاطمون میخواد بزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 80 پست
اره چند باری منم چند انداخته🥲ولی یه بار وقتی نبود رفتم یکم بچه هاشو ناز کردم خیلیییی گوگولی بودن

آره بچه هاشوند خیلی نازند... چشماشون بسته است.. و خیلی کوشولند😍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره بنده خدا داره میترکه انقد بچه زاییده ولی هر سال میبینم‌بازم اومده با شکم گنده

ماهم یه بچه گربه روکه انداخته بودن کنارسطل آشغال برداشتیم آوردیم خونه.یه هفته شیردادیم.نزدیک دوسال توپارکینگ خونمون بود تااینکه همسایه مون گیرش انداخته بود انداخته بودداخل کیسه و برده بود جای دور.حیوونکی زبون مارومیفمید.اسمش صدازدنی بدوبدو میومد در واحدمون.سه تا بچه دنیااورد.بابرکت بود وجودش.توسرمای زمستون خیلی بهش فکرمیکردم کجاس چیکارمیکنه.چون خونگی بود بیرون غذا پیداکردن حتما سختش میشد...بهش برس

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ماهم یه بچه گربه روکه انداخته بودن کنارسطل آشغال برداشتیم آوردیم خونه.یه هفته شیردادیم.نزدیک دوسال ت ...

چه ادامای ظالمی‌مگه اون بچه گربه چیکارش داشته اونجوری کردن باهاشش🥲

چه ادامای ظالمی‌مگه اون بچه گربه چیکارش داشته اونجوری کردن باهاشش🥲

هیچی حسودن،چشم دیدن یه گربه رونداشت.دراین حد روحش کوچیک

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

خواهرم یه گربه همیشه میومد حیاطشون بارداربوداینم بهش غذا و آب میداد،یه شب نصفه های شب بوده بارون خیلی شدیدمیومده یدفه میبینن یکی درمیزنه میبین گربس،درو براش باز کرده،دامادمون یه پتو زیرش انداخته زبون بسته همونجا زایمان میکنه