سال پیشم اومده بود ولی تنها کاری که از دستمون بر میومد این بود که براش غذا میزاشتیم الانم به نظرتون کاری نکنم؟ ینی جایی براشون درست نکنم اونجا بره راحت باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=377004235]مام یه گربه داشتیم همیشه وقتی گشنش میشد میومد از دستگیره در اویزونمیشد صدا میداد میفهمیدیم این گشن ...[/QUچندسال پیش یه گربه تو روستای مادرم اینا در همه یخچالهارو باز میکردبه هیچی رحم نمیکرد آخرش کشتنش،خیلی باهوش بود
توی حیاط ما هم همیشه گربه ها بچه شون رو به دنیا میارن.... منم یه کم گوشت مرغ براشون میبرم.... فقط مو ...
اون طفلکا انقد کوچیکن و در برابر انسان بی دفاع هستن که واقعا هم نمیدونن اونی که نزدیک بچه هاشون میشه قشدش چیه،میلیونها آدم شیطان صفت هست که حتی بچه گربه هارو هم شکنجه میکنه جلوی چشم مادرشون😭😭اون طفلک فقط میتونه با اون هیکل کوچیکش چنگ بزنه و تنها راه دفاعش از خودش و بچه هاش در مقابل کل دنیاست
از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
اون طفلکا انقد کوچیکن و در برابر انسان بی دفاع هستن که واقعا هم نمیدونن اونی که نزدیک بچه هاشون میشه ...
من اذیتشون نمیکنم عزیزم... فقط یه بار رفتم از دور نگاه کنم... که مامانش یه میوی با عصبانیت گفت... که من ترسیدم 😂😁(در این حد ترسو🤦🏻♀️😂) رفتم خونه.. بعد اگه خونه مون ناامن بود... هر سال نمیموندن تو حیاط خونه 😂🫱🏽🫲🏻
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡
خیلی برکت داره خیلی زیاد دوست من تعریف کرد یه گربه خونشون هرسال زایمان میکنه خونه خریدن ماشین باغ ویلا میگه پا قدم گربه بود میگه از فقر مطلق رسیدن به اینجا خیلی خوش یمن هستن سال جدید هم هست پر از خوشی خبرهای خوب باشه براتون