2777
2789
عنوان

گربه اومده حیاطمون میخواد بزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر پسرم که بچه ی اولم هست گربه تو انباری مون بچه آورد..رورا حتی میومدن تو حیاط بازی میکردن اما من ...

به نظرم اون اتفاقی بود که سرنوشت خانواده ی شما بود و چه اون گربه باشه چه نباشه براتون اون اتفاقات میفتاد

کلا خوش یمن یا بدیمن دونستن حیوانات خرافه است

من سر پسرم که بچه ی اولم هست گربه تو انباری مون بچه آورد..رورا حتی میومدن تو حیاط بازی میکردن اما من ...

کاملا قبول دارم.  .  خونه همسایه مون  گربه زایمان کرد. بهشون رسیدگی می کرد   از نظر اقتصادی زندگیش این رو به اون رو شد. حالا اون هیچی خودش قسم می خورد می گفت تو چشمهای گربه. یه آرزو کردم بر آورده شده. زن دروغگویی هم نیست.  

من اذیتشون نمیکنم عزیزم... فقط یه بار رفتم از دور نگاه کنم... که مامانش یه میوی با عصبانیت گفت... که ...

نه گلم نگفتم شما اذیتش کردی،گفتم شما قصد بدی نداری و میخوای فقط نگاه کنی ولی اون گربه بیچاره تنها دفاعش همینه و نمیدونه شما میخواید چکار کنید،انقدرررر که آدم نماهای شیطان صفت اینارو اذیت میکنن

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂