2777
2789
عنوان

هفت ماهه باردارم میتونم برم مسافرت ضرری نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 32 پست
ممنونم عزیزم آره گفت هوا خوب شد میریم این بچه سوم مون هست ولی خیلی روش حساسه 😅

خدا حفظش کنه 

زور ندادی خواهر گلم 😂حق داره حساس بشه 

خدا نکنه بچه مریض بشه اما خداروشکر بچه هات تا حالا مریض نشدن من دیدم 

..

مثلا یکی از دایی هام دوست داشت سه تا بچه داشته باشه ولی دومی که الان پنج سالشه وقتی تو زمستون سفر رفتن مریض شد و خدا اون روز رو واسه کسی نیاره از سفر که برگشتن یهویی بیهوش شد و بردنش بیمارستان تا چند روز بچه مراقبت های ویژه بستری بود 

پدر و مادر بیچاره درست و حسابی غذا نمیخوردن الآنم تا دخترش میگه حتی دستم درد می‌کنه 

پدر و مادرش استرس میگیرن 

خاصه مراقب باش این مسائل رو جدی بگیر ...درسته که نباید خیلی سخت بگیری ولی این دوره که ویروس زیاد شده باید خیلی مراقب باشی 

منتظر روزی هستم که تو را ببینم ... خودم را بغلت بندازم و هرچقدر میتونم گریه کنم و از این همه دوری گلایه کنم ...اینقدر گریه کنم تا از حال برم 💔

دختره احمقه خونریزی داشت و همش تو سفر بود شوهرشم ی گاو به تمام معنا...من میشناختمش

اینجوری دربارشون صحبت نکنید ما که جزئیات و نمیدونیم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجوری دربارشون صحبت نکنید ما که جزئیات و نمیدونیم

میشناختمش متاسفانه ...

خودت بگو اگه دور از جون خونریزی داشته باشه یکی از اطرافیانت سابقه سقط داشته باشه بازم میری مسافرت اونم چندین بار در طول حاملگی ؟!!!

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40