2777
2789
عنوان

هفت ماهه باردارم میتونم برم مسافرت ضرری نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 32 پست
نرو تو رو خدا ۲ ماه هم تحمل کن، از صبح که تاپیک اون دوستمون و دیدم بچه از دست رفته به خاطر سفر استرس ...

وای چیشده 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نهایت ۴ ساعته

من تا خونه مامانم اینا ۸۰۰کیلومتره چند بار رفتم خودت یکم اذیت میشی وگرنه هیچ ضرری نداره تو راه پیاده شو یکم استراحت کن راه برو چرا باید ضرر داشته باشه مگه اینکه خودت مشکل داشته باشی و دکتر برات استراحت مطلق نوشته باشه قدیما طرف صب تا شب کار کار و زحمت همچینم سالم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید
نه من اصلا انگار حامله نیستم اونجورم ۲۹ هفته ام خودشمم

عه چه جالب عزیزم منم امروز ۲۹هفته شدم

من از ۲۱اسفند تا ۲فروردین مسافرت بودم مشهد و شمال

خدارو شکر تا الان ک اتفاقی نیفتاده کمردرد هم دارم زیاد نه اینکه مشکلی نداشته باشم اما منم فکر کردم بچه بیادنتونم برم و سپردم ب خدا

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...

خب نمیشه  تو همون شهری که هستی یا شوهرت پارکی یا شهریاری چیزی بری تا حال و هوای عوض بشه ؟ اگر من بودم نمی‌رفتم ... هفت ماه تحمل کردی این دو ماه هم روش ....

البته پشنهادم این هست که تفریح درون شهری بری .....

درمورد بچه هم راست میگه دیگه البته اگر هوا خوب باشه مسافرت بری خوبه ....

اما با وجود بچه خیلی سخته ...

حداقل بچه یکسالش بشه سفر برید بهتره ...

من داییم دخترش پنج ماهه بود که شهرستان اومدن کلا دو ساعت راه هست ...

اما تا رسیدن شهرستان بچه یک روز کامل رو گریه میکرد چون خسته شده بود ...

حتی سرماخوردگی گرفت که متاسفانه بستری شد ....

عزیزم عذاب همه اینا مال خودت و شوهرت هست مراقب خودت باش 

منتظر روزی هستم که تو را ببینم ... خودم را بغلت بندازم و هرچقدر میتونم گریه کنم و از این همه دوری گلایه کنم ...اینقدر گریه کنم تا از حال برم 💔

ولی استاتر من ۶ ماهم بود رفتم مشهد و شمال الان فکرش میکنم میگم چه جراتی داشتم 😅ولی اگه سه چهار ساعت باشه آروم هم بره همسرت فکر نکنم خطری باشه ولی گاهی پیاده شو قدم بزن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب نمیشه تو همون شهری که هستی یا شوهرت پارکی یا شهریاری چیزی بری تا حال و هوای عوض بشه ؟ اگر من بود ...

من بچه ام یک سالشه هر چی به شوهرم گفتم عید بریم سفر گفت نه سرده بچه کوچیکه 

من بچه ام یک سالشه هر چی به شوهرم گفتم عید بریم سفر گفت نه سرده بچه کوچیکه

مردها بعضی هاشون خیلی حساسن 

خدا حفظش کنه ...

حالا بذار یکم دیگه هوا گرم بشه بهش بگو بالاخره راضی میشه ... الان هنوزم هوا سرده ...

البته تا حدی به شوهرت حق میدم بچه ها همینطور که کوچیک هستن به دلایل مختلف بخاطر سنشون گریه میکنند حالا اگر خدای نکرده مریض بشه عذابش واسه جفتتون هست ...

منتظر روزی هستم که تو را ببینم ... خودم را بغلت بندازم و هرچقدر میتونم گریه کنم و از این همه دوری گلایه کنم ...اینقدر گریه کنم تا از حال برم 💔

مردها بعضی هاشون خیلی حساسن خدا حفظش کنه ...حالا بذار یکم دیگه هوا گرم بشه بهش بگو بالاخره راضی میشه ...

ممنونم عزیزم 

آره گفت هوا خوب شد میریم این بچه سوم مون هست ولی خیلی روش حساسه 😅

وای چیشده

بنده خدا نشتی کیسه آب داشته، رفته سفر و برگشته،‌ بچه‌مونده تو خشکی میگه ضربان ضعیف داره ولی دکتر گفته بیفایده است نمیمونه 😭😭💔

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
بنده خدا نشتی کیسه آب داشته، رفته سفر و برگشته،‌ بچه‌مونده تو خشکی میگه ضربان ضعیف داره ولی دکتر گفت ...

دختره احمقه خونریزی داشت و همش تو سفر بود شوهرشم ی گاو به تمام معنا...

من میشناختمش 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40